new and improved

J. Lindeberg - Lars Soft

Itse löysin eiliseltä kaupunkireissulta erittäin kiinnostavia tuotteita, kuten nahkakenkien ja -laukkujen hoitoainetta, kiillotusrättejä ja suihkutettavaa kosteussuojaa. Kaikki toki hyvin tarpeellisia, mutta eivät välttämättä niin hauskoja hankintoja tehdä –  enemmänkin pakollisia menoeriä. Onneksi Inke oli kuitenkin itseäni valppaampi Stockmannin miesten osastolla, josta hän bongasi tämän mahtavan villatakin J. Lindebergiltä. Se on kiistämättä melko samanhenkinen kuin toinen omistamani Stray Boysin harmaa villatakki, mutta siistimpi. Malli on lyhyempi, istuvuus napakampi ja kaulus tyylikkäämpi, joten se soveltuu varmasti paremmin työkäyttöön kuin edeltäjänsä.

Täytyy samalla käyttää tilanne hyväkseen ja nostaa hattua Stockmannille. Miesten osasto on käynyt läpi aikamoisen kasvojenkohotuksen syksyn aikana ja lopputulos on edeltäjäänsä huomattavasti parempi. Vaikka Stocka onkin vielä kaukana Kööpenhaminan Illumista ja Tukholman PUBista, niin suunta on oikea. Eniten kehuja jaettakoon kuitenkin miesten vaatteiden sisäänostajalle, joka omasta mielestäni on onnistunut todella hyvin. Vanhojen, perinteisesti Stockalta löytyneiden merkkien rinnalle on tuotu tuoreita tuulahduksia, kuten Helmut Lang ja NN07.

Carry on.

Kommentoi