dementia

Georg Jensen vs. J. Lindeberg

En omista varsinaista lompakkoa, vaan viimeisten viiden vuoden ajan minua on raha-asioissa palvellut kuvassa ylempänä oleva Georg Jensenin korttikotelo. Viime aikoina olen kuitenkin huomannut, ettei pelkkä korttikotelo riitä. Tämä ei johdu suoranaisesti itse kotelosta, vaan lähinnä huonosta muististani. Pankkikortit ja ajokortin kotelo kyllä kantaa, mutta siihen ei mahdu HKL:n matkakortti tai työpaikkani kulkulupa – molemmat tuppaavat unohtumaan kotiin.

Olisiko kuvassa alempana olevasta J. Lindebergin hieman suuremmasta mutta silti taskuun menevästä kukkarosta apua orastavaan dementiaan? Koteloon taisi mahtua 6-8 korttia ja sinne saattaisi saada survottua myös matkakortin ja kulkuluvan. Säästäisi paljon aikaa ja päänvaivaa, kun ei tarvitsisi palata parina aamuna viikossa kotiin unohtuneita välttämättömyyksiä noutamaan.

Georg Jensen, Wave Card Holder, georgjensen.com
J. Lindeberg, Wallet Grain Bag, 99€, jlindeberg.com

Kommentoi

  1. Tässäkin asiassa hyvin sama tilanne:) Mulla eniten päänvaivaa aiheuttaa käteisen kantaminen, kolikoita tarvisi keikoilla narikkaan, mutta koteloon niitä on turha sulloa. Mä olen kyllä melkoisen ihastunut Comme des Garconsin ihaniin vetoketjukukkaroihin, en vaan saa päätettyä, olisiko kaikista ihanin tartan-, pallo- vai Helvetica-kuosinen http://tr.im/D4vT

  2. No mutta hyvänen aika Jan – sinullahan on monta IHANAA laukkua!

  3. ^ Joo, ja kortit aina siinä ihanassa laukussa, joka EI ole mukana :D

  4. Esa, juuri näin. Olen itsekin katsellut noita CDG:n kukkaroita ja vaikka ne ovat kaikki hienoja, kallistuisin siihen kaikista tavallisimpaan kokomustaan itse. Enhän voi lähteä hurjastelemaan ihan kuinka tahansa :)

    mom, ihania laukkuja on ja valitettavasti Inke on aivan oikeassa.. :)

  5. […] Tämä musta pelkistetty tuotesarja saattaisi auttaa aika monessa asiassa niin arjessa kuin matkallakin. Isoimmassa pussissa uudet lehdet, kirjat tai läppäri pysyisivät ainakin jossain määrin suojattuna. En toisaalta ole ihan varma, ansaitseeko työpaikan köpö Dell-kone mitään ylimääräistä suojelua, joten täytetään se suurin pussi lehdillä ja kirjoilla.. Keskikokoiseen pussukkaan mahtuisi kamera sekä siihen kuuluvat piuhat ja laturit plus kaikki ylimääräinen sälä. Viimeisenä vielä pikkupussukka, joka voisi pelastaa oman lompakkotilanteeni. […]