04/09/09

04/04/09Hienointa on, kun löytää jonkun vanhan vaatteen kaapistaan ja ihastuu siihen uudelleen. Niin kävi tälle Stray Boysin harmaalle, semi-pitkälle ja paksulle villapaidalle, jonka olen ostanut jo vuonna 2005. Se pysyy edelleen kyydissä mukana ja näyttää yhtä hyvältä aina syksyn saapuessa. Syynä tähän ovat sen kaikki pienet yksityiskohdat. Napit ovat tavallista isompia ja ruskealla nahalla päällystettyjä, joista yksikään ole irronnut tähän päivään mennessä. Vasempaan hihaan on ommeltu musta kyynärpäälappu, todella hieno sellainen. Symmetrian ystävänä joudun kuitenkin ihmettelemään, miksei molemmissa hihoissa ole nahkalappuja? No, ei anneta sen häiritä. Parasta tässä villatakissa on huikean laadun lisäksi todella korkea kaulus, joka ylettyy ihan korviin asti ja pitää minut lämpimänä aina ja ikuisesti.

Villatakki Stray Boys
Raitapaita Muji
Farkut Acne
Kengät Converse
Pussukka 16th Collection

Kommentoi

  1. Mulla on kans villatakki jota rakastan vuodesta toiseen. Omani olen ostanut Stockalta muistaakseni vuonna -98 ja se on edelleen kuin uusi. Ikää neuleella siis huimat 11 vuotta ja se tuntuu joka syksy ja talvi yhtä ajankohtaiselta. Pitkäikäiset suosikkivaatteet saavat aina hyvälle tuulelle!

  2. Toivottavasti omanikin kestää vielä vähintään seitsemän vuotta :)

  3. […] villatakin J. Lindebergiltä. Se on kiistämättä melko samanhenkinen kuin toinen omistamani Stray Boysin harmaa villatakki, mutta siistimpi. Malli on lyhyempi, istuvuus napakampi ja kaulus tyylikkäämpi, joten se soveltuu […]