05/09/09

05/09/09

Vuoden kokeellisin pukeutuja.

Tänään siis päällä pitkälti samaa kuin tiistainakin, vaihdoin vain neuleen väriä. Tykkään, en vain tiedä kummasta enemmän – harmaasta vai mustasta? Onneksi ei ole pakko valita.

Ostoslistalle lisättäköön toppeja syksyä varten, neuleiden alla pidettäväksi. En ymmärrä, minne omani ovat kaapista kadonneet, onkohan niitä koskaan ollutkaan?

Mekko ja kengät Acne
Silmälasit Marc Jacobs

Kommentoi

 1. täyden kympin asu, oli se sitten harmaalla taikka mustalla yläosalla. että mitäs sitä hyvää vaihtamaan… ;-)

 2. Arvaa tekiskö mieli laittaa vielä se vaaleanharmaa valikoimaan? Noh, ehkä maailmassa on muitakin kivoja vaatteita, joita voisin harkita..

 3. Updatea Margielan kellokorusta :)!
  Se on livenäkin aivan ihana, kaunis ja simppeli, mutta pitää sisällään silti niin erilaisia ajatuksia ja merkityksiä. Se on ollut myös hyvin suosittu kommentoinnin aihe, on tullut kaikkea ihmettelystä nauruun..

 4. Kaunis harmaa tuo kyllä on ^^ Hehe, en olisi uskonut vielä pari vuotta sitten, että pohdiskelisin oikeasti erilaisten harmaiden vivahteita ja eroja, mutta niin siinä on käynyt :D Mulla on sellainen tietynlainen harmaa, mille en hirveästi lämpeä, sellainen tumma ja sinertävä (kuitenkin selkeästi harmaa eikä musta), ja sit sellainen tunkkaisen keskitumma harmaamalmeeraus, ne ei lämmitä mua :D Sit taas juuri tuollainen harmaa on tosi kaunis, samoin sellainen vaaleasävyinen harmaamalmeeraus, ja sit hyvin vaalea harmaa, ja sit sellainen aivan hiilentumma… Pasilan poliiseja lainatakseni, on se hyvin jjjjännä… :D

 5. Nuo kengät ovat kyllä niin täydelliset. Huokaus.

 6. Lic, kuvia toivotaan. Olen kade! Kiva, kun se lopulta vastasi kaikkia odotuksiasi. Aina hauska kuulla, että ihmiset löytävät omia täydellisyysjuttujaan!

  Maria, harmaan sävy on kieltämättä tuossa neuleessa kiva. En tiedä, miten tuota kuvailisi – puhdas harmaa? :D Anyway, just oikea sävy harmaasta on löytynyt, kun sen voi yhdistää mustaan ja valkoiseen ja farkun eri sävyihin, eikä se koskaan taitu vaikuttamaan liian siniseltä/ruskealta… You knows. On se todella hyvin jjjännää!

  Anna, voi kiitos – joudun olemaan samaa mieltä. :) Ainoa ongelma on mun pienet haasteet eri metallien yhdistämisessä – parissa laukussa soljet ovat hopeaa, noissa vetskarit messinkiä… Ja nehän riitelevät hieman keskenään ;) Ehkä pikkusieluisuuteni kouliintuu tästä, noita haluan kuitenkin käyttää paljon ja se ei tule jäämään kiinni moisesta.

 7. Äh, olen koittanut pyydystää tuota neuletta ympäri nettiä ihan tuskaisena. Ikävää, kun ei asu Helsingissä niin Acnen saatavuus on vähän heikkoa. Acnen omassa nettikaupassakin oli näköjään loppu. Ugh. Mikä vaan väri kelpaisi ja etsinnät ovat massiiviset :D

 8. Höh! Mitä jos kokeilisit soittaa Beamiin tai Gaudeteen? En tiedä, postittavatko mutta jos varaisivat ja esim. joku kaveri täältä päin hakisi? Beamissa näytti lauantaina olevan yksi musta M-kokoinen jäljellä eikä taida montaa päivää olla siitä, kun olin sporan ikkunasta näkevinäni vaaleanharmaan version Gaudeten ikkunaa koristamassa.

  Sodassa ja rakkaudessa kaikki on sallittua – ja yrittänyttähän ei laiteta… Pätisiväthän tähän muutkin kliseet :D

 9. Ha! Juuri kun pääsin vinkumasta aiheesta, niin löysinkin tuon norjalaisesta verkkokaupasta harmaana. Uujea! Ei maksanut posteineen kun ”vain” 150 euroa kruunun ollessa aika halpa, niin jee. Nyt saa talvi tulla.

  Teidän bloginne on muuten varsin piristävä uutuus muotiblogien joukossa!

 10. Congratulations! Lupaan, ettet kadu. Toivotaan, että neule ei nyt jysähdä tulliin, Norjan tilailujen kanssa se voi olla ongelma. Mistä muuten tilasit? Uutta selailtavaa kaivataan ;)

  Ja kiitos, kivaa piristää :)

 11. Joo, toivoa sopii ettei tullia kiinnosta :P Mutta ei sekään nyt niin paha homma ole siellä käväistä, joskus tullut jotain juttuja tullattua. Kuitnekin hinta jää melkolailla samalle tasolle kuin Acnen verkkokaupasta, vaikka ne tullit ja alvit pitäiskin maksaa.

  Tämmöinen mesta kyseessä:

  http://www.fashionmixology.no/

 12. Kah, enpäs ole moisessa putiikissa ennen vieraillutkaan, täytyypäs piipahtaa.

  Ja juu, sama se siinä tapauksessa on jos nasahtaa, jos muualta ei kuitenkaan löydy ja ei tulisi järjettömän paljon kalliimmaksi kummiskaan. Viimeisenä vaihtoehtona Norjakin on ok :)

 13. […] hommata kesäversio neulemekosta, joka löytyy minulta jo harmaana ja mustana. Molemmat villa-Whamini ovat tosin olleet varsinaisia luottovaatteita. Ne ovat lämpimiä, ajattomia, hyvälaatuisia, […]