what i really really want

Common Projects slip-ons & Elisabeth and James silk skirt

Nyt voin kuulkaas ihan pokalla väittää, etten vain halua, vaan tarvitsen.

Mustat kengät, joilla voi a) kävellä ja jotka voi b) pukea kaiken kanssa, ainakin noin periaatteessa.

Ja mustan hameen, jonka voi pukea arkeen ja juhlaan, jotta pääsisin käyttämään noita lukuisia paitojani niinäkin päivinä kun en vain pysty farkkuihin. Farkut kun ovat mielestäni loppujen lopuksi aika helvetin tukala vaatekappale. Olen kokeillut vuosien varrella useita erilaisia merkkejä, malleja, kokoja kuin painojakin, mutten ole vieläkään löytänyt sellaista hyvinistuvaa paria, joka ei toisinaan tuntuisi sietämättömän tukalalta yllä. Mekot puolestaan.. Ah.

Mutta miksei näitä perus-perusjuttuja koskaan tunnu löytyvän mistään, ainakaan siedettäviin hintoihin? Vai onko tässä nyt se muotiteollisuuden viimeinen mahdollisuus kyniä vaatekaappien kulmakivien perään haikaileva muotifriikki lopullisesti kuiviin: että jos hölmö kuvittelet pukeutuvasi jatkossa hetken huumien sijaan vain perusjuttuihin, jotka toimivat vuodesta toiseen, niin saat muuten luvan myös maksaa niistä jokaisen menettämämme sesongin edestä – hä-hää.

Onneksi nuo kengät on sentään myyty loppuun koossani, ei tarvitse enää pelätä kohtalokasta lipsahdusta. (Fakta ei tosin ole estänyt minua googlaamasta niitä päivittäin. Ebay, meikä tarkkailee sua.)

Common Projects Leather Slip-On Sneakers, 355 €, Elisabeth and James Avenue-washed Silk Skirt, 225 €, net-a-porter.com

Kommentoi

  1. Minulla on ollut käynnissä sama mustan perushameen metsästäminen kolme vuotta. Tähän mennessä olen ostanut nahkahameen ja pitsihameen, mutta kumpikaan niistä ei korvaa tavallista mustaa hametta. Välillä tosiaankin tuntuu, että perusjutut ovat vaikeimmat löytää. Täydellistä raitapaitaa olen myös etsinyt lukuisista paikoista edellisen kuluttua puhki. Olisin ehdottomasti vakioasiakas, jos olisi kauppa, josta saisi hyvät perusjutut vuodesta toiseen.

  2. Vinkkinä vaan, ainakin Vincellä ja Tiger of Swedenillä on hyvin samannäköisiä nahkaisia kenkiä. Hankin omani reilu kuukausi sitten ja muita ei ole paljon tarvinnut käyttää.

  3. Lotta, melkein löysin tänään COS:ilta tosi hyvän mustan hameen, mut sen vyötärö oli makuuni turhan korkea, tai sitten se vaan nousi mulla liian korkealle, joka on hyvin mahdollista. Sivuilla sanotaan, että istuisi vyötäröllä mutta mulla se nousi about rinnan alle :D Ehkä sulle parempi, kukaties?

    http://www.cosstores.com/fi/Shop/Women/Skirts/Flared_hem_skirt/7086-17016716.1#c-24479

  4. Anna, kiitos, menen heti etsimään! :)