kesäarvonta: bwgh for puma

BWHG x PumaJokos kaikki karkasivat kesälaitumille vai vieläkö joku muukin kykkii koneensa ääressä? Toivottavasti langoilta löytyy yksi pari tyylitietoisia jalkoja koossa 40-46 tai joku, jolla on joku kuvaukseen sopiva jota haluaisi ilahduttaa!

All Found Storen hyllyille asetellaan heinäkuun yhdentenätoista kovassa nosteessa olevan ranskalaismerkki Brooklyn We Go Hardin ja Puman yhteistyölenkkareita. Puman klassikkomallit ovat saaneet BWGH:n käsittelyssä ylleen kivoja värejä ja ykkösluokan matskuja, hyvältä näyttää jälki.BWGH x Puma

Meillä on ilo arpoa  yhteistyössä Suomessa yksinoikeudella myyvän All Found Storen kanssa yksi pari teille. Nyt valppaana, tässä tulevat ohjeet!

Kerro meille kommentilla, minne veisit tänä kesänä parin BWGH for Puma -lenkkareita. Koska arvonta suoritetaan rivakalla tahdilla ja kenkiä on saatavilla todella rajoitettu erä, ilmoita kommentissasi myös väritoiveesi sekä kokosi torstaihin 10.7. klo 23:59 mennessä. 

Kuvassa näkyvät värivaihtoehdot camo, sininen sekä punainen, saatavilla olevat koot ovat 40-46 (vain kokonaisia kokoja). Jätä sähköpostiosoitteeseesi sille varattuun kenttään, se näkyy vain meille ja otamme sillä sinuun yhteyttä jos arpa osuu just teikään.

edit: Arvonta suoritettu – onnea voittajalle!

Jos onni ei suosi arvonnassa, oman komean parinsa voi hankkia All Found Storesta (Eerikinkatu 1, Helsinki / allfound-store.com) 11.7. alkaen. Siniset ja punaiset parit maksavat 140 €, camot 150 €.

Onnea matkaan!

***
Yhteistyössä All Found Store

Kommentoi

 1. Siniset kokoa 42 lähtisivät talsimaan Piemonteen ja miksei muuallekkin Italiaan. Tältä ainakin nyt tuntuu Korjaamon muutaman bissen ja yhden Aperolin jälkeen. Lomaa odotellessa.

 2. Veisin siniset 44 koon Pumat Eläintarhan kentälle 12 minuutin kidutukseen, jonne ystäväni minut joka kesä pakottaa, joka myös Cooperin testinä tunnetaan.

 3. Mieheni ansaitsisi koon 44 camot ulkoilulenkeille pian saapuvan esikoisemme kanssa, jotta saisin itsekin hieman laatuaikaa esimerkiksi kahvilassa ystävättären kera rupatellen tai uima-altaassa kuntoa takaisin kauhoen.

 4. Kengät veisin miehelleni camo-kuosilla koossa 43. Ne jalassaan hän näyttäisi kaupungin viileimmältä kesämieheltä!

 5. Siniset koossa 42. Veisin ne – ja mieheni – jäätelölle.

 6. Punaiset koon 42 lenkkarit pääsisivät kesällä reissuun niin kotimaassa kun ulkomailla, ja syksyn mittaan mittailisin niillä kävelymaastoja.

 7. Punaiset 44:set lähtisivät pitkän tytön erikoisisoon jalkaan ja niissä minne vain, varmaan useimmiten ylös alas Porvoon mukulakivikatuja. Oon aina halunnut punaiset ja ihanat tossut, mutta koko on ollut esteenä. Olkoon hetki nyt!

 8. Koon 44 Camot pääsisivät juoksemaan lapsen perässä ainakin kaikissa kesän perhekohteissa, 3v napero nimittäin painaltaa niin lujaa, ettei isä meinaa pysyä perässä :D

 9. Koskapa oma kinttu on kokoa 48 ja noissa ei harmi kyllä mulle kokoa löydy, osallistun koon 44 sinisten tossujen arvontaan. Isä niitä ulkoiluttaisi varmaan siellä sun täällä, pitkin Suomea ja vähän rapakon takanakin

 10. Miehelle kenkiä tavoittelen, koko 44, sininen. Espoon ja Helsingin kaduille ja Saimaan rannoille, Tallinnan satamaan ja Tukholman keskustaan, noihin ainakin voin luvata, että kengät pääsisivät maailmaa kiertämään

 11. Itsellä on hiukkasen pienempi jalka kuin pieninkään koko, mutta camo-värisille koon 44 kengille olisi vävyllä käyttöä. Nuuksioon luontoa ihailemaan pääsisi varmasti hänen jalassaan nuo kenkulit

 12. Faijalle koon 44 siniset kengät… Menisivät joka paikkaan, isä kulkee aina lenkkareissa…

 13. Siniset, koko 40, ulkoilemaan pienen ja vauhdikkaan pojan kanssa, siinä ei paljon auta korkkareilla kipitellä

 14. Sininen koko 44, ehkei ihan maailman ääriin mutta Suomen ääriin kuitenkin pääsisi kengät reissaamaan

 15. Siniset 42 lähtisivät mukaani koriskentälle.

 16. Veisin punaiset 42 sänkyyn ja nukkuisin kengät jalassa.

 17. Mieheni veisi siniset 41-kokoiset Tallinnan kaduille.

 18. Koko 42 punaiset tarvittaisiin hollantilaisille rannoille, jotta pystyisin pitämään edes vähän pintani paikallisten pitkien miesten rinnalla.

 19. (ja aikavyöhyke-ero tietysti iski) ;)