avainlenkki onneen

Apolis, Key ChainOlen viime aikoina käyttänyt avainlenkkinä kiipeilyklipsiä muistuttavaa metallista, rautakaupasta peräisin olevaa sulkurengasta.

Vyölenkkiin kiinnitettynä se on helkkarin kätevä, sillä avaimet ovat lähestulkoon satavarmasti mukana ja käden ulottuvilla koko ajan. Pitkä riemu alkaa kuitenkin olla kääntymässä itkun puolelle, sillä huomasin juuri nerokkaan avaimenperäni raastaneen lempifarkuistani yhden vyölenkin tuusannuuskaksi. Kohta napsahtaa, niin lenkki kuin minun pinnanikin.

Pidän konseptista, mutta rautakauppaversion hiomaton toteutus on turhan karua vaatteiden kanssa käytettäväksi. Ehkäpä tämän lenkin sulavamman näköinen toteutusj ja pehmeämpi avautumismekanismi palvelisivat karvalakkimallia paremmin?

Apolis, Transit Issue Key Chain, £ 30, kafka.co.uk 

Kommentoi

  1. Näitä olen itsekin silmäillyt mutta siis eikös nämä ole sen verran lyhyitä että vyölenksusta roikkuessaan eivät mene taskuun, vaan killuvat lonkalla kilisemässä?