clarins-arvonnan voittaja

Virtuaalitulppaaneja voittajalle ja vastanneille!

Suurkiitokset kaikille Clarinsin BB-voiteen arvontaan osallistuneille aktiivisuudestanne sekä ennen kaikkea ihanista, inspiroivista ja imartelevista postaustoiveistanne!

Melkeinpä uskaltaisin luvata kaikkien kommenttikenttään tupsahtaneiden toiveiden täyttyvän ainakin osittain vielä tässä kevään aikana. Kaipaamianne Kaapon kuulumisia on ehdottomasti tulossa – hölmö isäntäväki on pantannut nuoren komistuksen kuvia näköjään ihan syyttä suotta itsellään.

Paljon toivotun sisustuspostauksen teko kiinnostaa meitäkin kovasti, vielä kun saisi kodin esittelykuntoon! Tai elämiskuntoon, edes. Syksyllä hirmuisella rytinällä edennyt kodinlaittoprojekti tyssäsi jouluun, mutta eiköhän loppukiri saada päälle tuota pikaa. Sitä paitsi – mikä on muka valmis koti? (No, siellä varmaan on kuitenkin lamput katossa..)

Kosmetiikastakin on aina mukavaa jutustella, vaikken mikään alan ammattilainen olekaan. Harjaantuneen purnukkahamsterin mielipiteitä käyttökokemuksia laitetaan kyllä jakoon, jahka ehdin muodostaa harkittuja lausuntoja muutamasta kylppärin kaappiini tiensä löytäneestä lupaavasta putelista.

Matkavinkkejäkin huudeltiin! Alkukevään Nykin matka oli napakampi ja nopeatempoisempi kuin aiemmat, mutta hyviä, uusia ravintolavinkkejä löytyy kyllä jälleen jaettavaksi, ehkäpä muutama kauppavihjekin.

Keväästä olisi myös tarkoitus tulla hieman aiempia liikunnallisempi – toivottujen urheiluvaatepostausten ja lenkkimusalistojen lisäksi tiedossa pitäisi olla myös sitä itseään. Noin, nyt se on sanottu ääneen – joukkopaine kannustakoon lenkille!

Summa summarum: kylläpä oli kiva kuulla, että te haluaistte lukea täältä juuri niitä juttuja, joita me haluamme tänne kirjoittaa. Myös muut lausutut toiveet on laitettu korvan taakse, ja jos jotain tulee vielä mieleen, niin toiveitahan saa ladella tällaisten kisakausien ulkopuolellakin.

Kyselyyn innoittanut arvonta on nyt suoritettu: Clarinsin uutuus-BB Skin Perfecting Cream -voiteen pokkaa itselleen Veera, jolle laitan sävytiedustelua sähköpostiin. Onnittelut voittajalle ja lämpimät kiitokset kaikille osallistuneille!

Lisää kaikenlaista kivaa tulossa lähiviikkoina, roikkukaahan langoilla! Ja vielä kerran: iso kiitos, ootte te mahtavia.

Kommentoi

  1. Hei, ei sen kodin tarvitse olla valmis!! Nykyään on kamalaa, kun ihmiset piilottelevat kaikkea keskeneräistä. Enkä puhu nyt vaan kodeista. :)

  2. kati, tää on jo niin lähellä ”valmista”, että mieli tekisi odottaa vielä sitä loppurutistusta! Tauluja ei nyt seinälle ilmesty sormia napsauttamalla, mutta jos lamput kattoon saisi niin ehkä sitten.. Josko tätä postauslupausta voisi nyt pitää sitten kannusteena saada asentelujemme vaativa sähkömies paikalle, mitäpä luulet? :D