Kommentoi

 1. Lukijakunta vaatii lisäinfoa holtittoman hienosta kevättakista.

 2. Sointu, hieman jo Nyki-Instagram-kuvissa sitä vilautin, mutta kattavampi esittely luvassa! Olen vain jemmannut takkini vaatehuoneen pimeimpään nurkkaan, jotten murtuisi kiusauksen alla ja pukisi sitä päälle näille pakkasille. Ehkä mä uskallan hieman sitä katsoa ja teillekin esitellä ennen plussakelejä…

 3. Mahtavuutta! Itse ostin monta kuukautta sitten aivan täydellisen kevättakin (Carven), ja koska en malta odottaa että pääsen käyttämään sitä, sovittelen sitä noin kerran viikossa peilin edessä. Eli rohkeasti vaan takki esille! :D

 4. Sointu, no arvaa vaan miten vaikealta tuntui laittaa Nykissä onnistuneesti koeajettu takki huilimaan vielä muutamaksi viikoksi! Yyyh. Kai se on siirryttävä peilin eteen pyörähtelemään!

  ps. Oon avoimesti kateellinen: sana ”Carven” riittää siihen!

 5. Mrs Meyers! Mä olen testannut vain basilikaa ja geraniumia ja oon miettiny mitä muuta lajia uskaltais valtameren takaa koenuuhkimatta tilata. Sopiiko udella mitä tuoksuja valkkasit?

 6. Annika, ah, lempiaiheeni! Mulla on ikisuosikki-Geraniumin lisäksi ollut Lavenderia saippuana ja kynttilänä (ihana!) sekä freesiä Lemon Verbenaa. Vannon, että olisin roudannut mukanani kaikki muutkin tuoksut, jos laukun painorajat eivät olisi olleet ongelma. Mistä sää oot tilaamassa?

 7. Ah, siispä laventelia ja lemon verbenaa ehkä seuraavaksi! Mä oon tilannut iHerbistä, sieltä sai esim. kynttilä-tiskiaine-käsisaippua -yhdistelmän kotiin alle 20 eurolla. Postikulut on vain kuusi taalaa, kunhan paketin paino ei ylitä jotain vajaata kahta kiloa. Niillä ei harmi kyllä ole koko tuoksuvalikoimaa, himottavat raparperi ja rosmariini ainakin puuttuu. Muuten on kyllä miltei täydellinen puoti, on aika koukuttavat saippuavalikoimat. Methodiltakin tuoksuja joita ei Suomesta saa, niinku basilikaa ja inkivääri-yuzua.

  Terv. nimim. ”Saippuaaaaaahhhh…”