engineered garments n°5

Engineered Garments, Type 5 Natural Selvedge Denim JeanViime viikon New Yorkin visiitillä emme valitettavasti ehtineet vierailla Engineered Garmentsin kotiosoitteessa. Agenda oli sen verran tiukka, että kaikkia mielitekoja, ravintola- ja putiikkivisiittejä oli yksinkertaisesti pakko priorisoida. Vaikka juoksimme pää kolmantena jalkana (tällä kertaa myös kirjaimellisesti), jäi puolet suunnitellusta syömättä, näkemättä ja tekemättä.

Vaikka tuossa hivenen hankalasti sijoitetussa puodissa onkin aiemmilla reissuilla ollut mukavaa käydä, en ole koskaan napannut sieltä mukaani mitään. Nähtyäni Contextin verkkokaupassa yllä olevat luonnonvalkoiset farkut alkoi päätökseni harmittaa, sillä olen jo muutaman vuoden haaveillut moisista, mutta oikeaa paria ei ole tullut vastaan.

Mikäpäs nyt avuksi: varaanko uudet lennot vai osaako joku sattumoisin kertoa kokemuksiaan EG:n housumitoituksesta?

Engineered Garments, Type 5 Natural Selvage Denim Jean, 228 $

Kommentoi

  1. Byysista en tiedä mutta käytän hetken valittaakseni että miksi oi miksi nuo sivuhalkiot pysyy noin korkeina vuodesta toiseen. Käytännössä johtaa siihen ettei noita voi ilman aluspaitaa pitää. No, eipä ole estänyt hankkimasta muutamaa, mutta silti.

  2. Miika, saman ongelman kanssa on kamppailtu täälläkin! Esimerkiksi Our Legacyn 1950’s-paidat ovat kokonaan pannassa, vaikka kuosi olisi miten toimiva. Miksi sivuhalkioiden täytyy ylettyä suunnilleen kainaloihin asti?!