bb-perfection

BB-voiteista on kohkattu kuluneen vuoden aikana aivan hurjana. Välillä jo miettii, että millä sitä ennen näitä voiteita oikein meikattiin, muuta kun ei tunnu enää markkinoille mahtuvan!

Tämä megalomaaninen BB-buumi tavoitti meikäläisenkin heti voiteiden rantauduttua Suomeen. Mistään täysin turhasta hypestä mielestäni ei kuitenkaan kysymys ole: pienet virheet silotteleva ja terveen sävyn kasvoille tuova kosteuttava voide kovalla aurinkosuojallahan täyttää varmasti usean toiveet yhdellä iskulla.

Testailtua on tullut jo melkoisen monenlaista purtiloa: muutamissa koostumus on ollut toimiva, mutta sävy ei, toisissa tilanne taas on ollut päinvastainen. Pari oikein hyvääkin BB-voidetta on käsiini osunut: tässäpä toinen niistä!

Sain tovi sitten testattavakseni Clarinsin BB Skin Perfecting Cream –voiteen, joka on siis merkin tuore uutuus vastaamaan BB-voiteiden kovaan kysyntään. Sävyjä voiteesta on saatavilla kolme, joista vaalein on nappiosuma tälle talvenkalvakalle iholleni, keskimmäinen todennäköisesti kesäkäyttöön passeli.

Clarins BB Skin Perfecting Cream

Peittävyyttä Clarinsin voiteesta löytyy melko lailla. Tämä seikka saattaa jakaa mielipiteitä, mutta meikäläiseltä moinen saa silkat plussat. BB-voiteella haluan korvata meikkipussissani nimenomaan arkikäyttöön tarkoitetun meikkivoiteen, kevyesti sävyttävät päivävoiteet olkoot sitten asia erikseen. Mistään pakkelista ei siis todellakaan ole kyse, mutta peittävyyttä tästä tuubista löytyy mielestäni hivenen enemmän kuin esimerkiksi edellisestä BB-voiteestani.

Säästeliäästi annosteltuna tämä riittoisan oloinen voide on aivan priimakamaa: normaali, talvisin hieman pintakuiva iho ei tuntunut erityisesti vaativan kosteusvoidetta tämän hoitavia ainesosiakin sisältävän voiteen alle. Myöskään tarvetta erillisille peitevoiteille ei tämän levittämisen jälkeen ollut – ei edes silmänalusille!

BB-voiteen päälle levitin ohuenohuen kerroksen puuteria sudilla, mikä riittikin mainiosti pitämään voiteet paikallaan ja naaman sopivan mattana koko päivän. Auringon piilotellessa voiteen SPF25-suojakertoimelle ei taida vielä olla tarvetta, mutta hyvähän se on tietää, ettei siitäkään tarvitse sitten erikseen keväthangilla huolehtia.

Clarinsin versio BB-voiteesta täyttää siis meikkipohjalle asettamani kriteerit mielestäni vallan mallikkaasti, joten käyttöön jää! Hirmuisesti mulla ei ole juuri Clarinsin tuotteita aiemmin käytössä ollut, mutta tämän onnistumisen innoittamana taidan katsastaa hieman merkin muutakin valikoimaa.

Clarins BB Skin Perfecting Cream -sävyt: 01 Light, 02 Medium, 03 Dark

Vilpittömästi suosittelisin tätä testiin saamaani voidetta muillekin, joten varsin mukavaa on järjestää teille pieni arvonta, jossa voittajalle lähtee testattavaksi tuubi tämän kuun aikana kauppoihin tupsahtelevaa Clarinsin BB Skin Perfecting Cream –voidetta toivomassaan sävyssä (light/medium/dark). Palkinnon arvo on 36,90 euroa (ovh).

Jätä siis jonkinlainen elonmerkki alla olevaan kommenttikenttään sunnuntaihin 24.2.2013 kello 23.59 mennessä. Erityisesti postaustoiveet olisivat aika kivoja, jos teillä sellaisia on! Muistakaahan vain jättää sähköpostiosoitteenne sille varattuun kenttään – meiliosoitteenne näkyvät vain meille ja niitä käytetään ainoastaan tämän arvonnan toteuttamiseen.

Kommentoi

 1. Kotijuttuja, ehdottomasti!

 2. Odottelen tarkempaa Nycin reissupostausta, sellainen on kai tulossa (ravintolavinkit jne.)? Sisustuskuvia teidän uudesta asunnosta olisi myös kiva vilkaista!

 3. No mä olen ainakin jo pidempään odotellut juttua teidän kodista. Se ei voi olla muuta kuin upea.

 4. Sisustusjutut esimerkiksi teidän kodista olisivat kivaa vaihtelua! Ja bb-voide tervetullut myöskin :)

 5. Joitakin bb-voiteita kokeilleena tämä tuote kiinnostaa! Sisustusjuttuja toiveena :)

 6. Teijän blogi on BEST! Eniten toivosin teiltä videopostausta, olis hullun hauskaa kuulla minkälaiset äänet teillä on hihii. Myös päivänasut ja Kaapo postaukset on parhaita.

 7. Juoksujuttuja ja urheilupukeutumista!

 8. Edellä mainittu korupostaus kiinnostaisi täälläkin! Kaapon kuulumiset kiinnostavat myös aina.

 9. Tuohan voisi olla hyvä rinnakkaistuote nykyiselle Lorealin voiteelleni varsinkin, kun kaipaan enemmän peittävyyttä. En osaa enää edes ikävöidä puuteria tai varsinkaan meikkivoidetta, koska voiteen keveys ajaa edelle.

 10. Clarinsin tuotteet on ihania ja todella laadukkaita, tosin vartalotuotteet tuoksuvat minun nenààni liian vahvoilta.
  BB:tà olisi kiva kokeilla, nyt kàytòssà korealainen Erborian, jota voin suositella!
  Teillà on molemmilla persoonallinen maku, ainakin verrattuna muihin tuntemiini blogeihin, joten jatkakaa tàllà tiellà vaan. Tosin minuakin sisustus kiinnostaa, on kiva tirkistellà toisten koteihin!

 11. Mulla ois justiinsa peittävä bbvoide etsinnässä, joten voitto passais hyvin..:D

 12. Hehkutuksesi innosti niin, että täytyypä käydä ihan myymälässä testailemassa, olisiko tuo vaalein sävy kerrankin sopiva kalmankalpealle hipiälleni. Ja jos postaustoiveista puhutaan, niin jatkakaa samalla linjalla, näin on juuri hyvä!

 13. Kovasti tykkään teidän blogistanne, koska teillä on kummallakin niin ihanat, persoonalliset tyylit, jotka erottuvat edukseen kaikkien seuraamieni blogien joukossa! Kuten muutkin ovat maininneet, sisustusjutut voisivat olla seuraavien postauksien aiheena. Toisaalta tähän mennessä kaikki jutut ovat olleet hyviä, joten lisäyksiäkään ei välttämättä tarvita!

 14. Sisustuspostaus, tai pieniä lempi yksityiskohtia kodista olisi kiva päästä kurkkailemaan! Teillä on molemmilla todella hyvä tyyli ja siksi kiinnostaisi nähdä minkälaisia ratkaisuja ootte tehnyt kodissanne, vaikka sitte jotain suosikki esineitä jos ehdotus tuntuu liian henk.kohtaiselta!

 15. Koti-postaus olisi kiva, tai ainakin kodin yksityiskohtia. Ne kiinnostavat aina.

 16. Taka-alalla on vilahdellut kiintoisasti sisustettu koti ja sehän kiinnostaa. Ja nurkan takaa myös se, että miten säilytät kaiken ihanan. Esim kengät!

  Täydellinen BB on etsinnässä. Onko Clarinsista herkkähipiäiselle?

 17. Clarinsin BB-voide kuulosttaa hyvältä! Postaustoiveina sisustus, kosmetiikka sekä vinkit ja suositukset melkeinpä mistä tahansa :)

 18. Sain tästä näytteen mukaani kosmetiikkaostoksilla ollessani, enkä kelpuuta enää muita meikkivoiteita, tämä on ihan parasta. Nyt kun vielä saisi koko pullollisen käyttöön.. :)

 19. Arvonnassa mukana. Postaustoiveena tyylikäs urheilupukeutuminen:)

 20. Moikka! Musapostaukset (viimeksi bonjasin Major Lazerin Get Freen täältä ja oli rakkautta ensi kuuntelulta) ja uusi koti -jutustelut olisivat kovasti tännekin mieleen.

 21. Mua kiinnostaisi koti ja sisustuspostaukset. Ja musiikkisuositukset on aina tervetulleita! :)

 22. juuri kun siskoniKIN ehti mainostaa bb:tä ja luulin ’pääseväni’ bb-voiteen hehkutuksesta niin täälläkin vannotaa sen nimeen;) pakko päästä testaamaan.

 23. Toivotaan kenkäkokoelmakuvausta! Laajaa! Mokomien säilytysratkaisut teillä olis tosiaan myös mukava sniikata :D

 24. Postaus uudesta kodista olisi kiva. Miten olette ratkaisseet eri sisustuspulmat, jne. Olette käsitykseni mukaan innovatiivisia ja visuaalisia ihmisiä, joten olisi kiva lukea ratkaisuistanne.
  Jaa Kaapo-postaukset ovat aina plussaa! :)

 25. Koti- ja asupostaukset ovat kivoja.

 26. Lisää päivän asuja. :) Myös kotipostaukset kiinnostavat.

 27. Osallistun ehdottomasti kilpailuun! Tähän talvenkalpeaan nassuun light-sävy. Monen muun tavoin toiveena kotipostaus. Sisutusvinkkejä kevääseen!

 28. täälläkin kaivattaisiin sisustusjuttua enemmän :))

 29. Koti- ja asustejutut ovat kivoja, samoin matkakertomukset. :)

 30. Komppaan muita kotipostauksen toivojia. Ja hei lisää Kaapoa kehiin! ;)

 31. Uusista tai sun mielestä hyviksi havaituista kosmetiikkatuotteista on aina kiva lukea.