pukeutumisinspiraatiota arkeen

Beams Plus, s/s 2013Beams Plus, s/s 2013Beams Plus, s/s 2013

Kävin aamulla suurta henkistä kamppailua, kun oloasu vaihtui pakon edessä työasuun. Toppahousuista, lökäreistä ja kotipaidoista luopuminen tuntui todella vaikealta, mutta niin siinä vaan kävi – Lomaili-Jan kohtasi voittajansa jälleen kerran.

Varmistaakseni, ettei tuo väkisin vaiennettu loma-minä palaa takaisin riivaamaan heti huomenna, päätin hakea internetin syövereistä hieman pukeutumisinspiraatiota. Tämän hetken parhaimmistoon kuuluu japanilainen Beams Plus, joka vakuutti minut suuruudestaan jälleen kerran. Yllä olevat kuvat edustavat malliston parhaimpia paloja ja viimeinen kuva onkin minun ehdoton suosikkini.

Niitä sortsikelejä odotellessa.. Eiköhän viimeistään helle meikän toppahousuista vieroita.

(kuvat Guillotine)

Kommentoi

  1. Hienoja vaatteita!

    PS.
    Nimimerkkisi Lomaili-Jan saattoi minut täyteen kyyneleiden sekaiseen huutonauruun.