08/01/13

Kotioven takana odotti vastaanottokomitea sekä Janin väliaikainen valokuvausstudioviritelmä (lue: mies, kamera, peili pois seinältä, tilalla takki henkarissa).

Tiistaina 8. tammikuuta 2013

Moi! Moi! Moi! Moi! Sinä tulit! Ei olla varmaan vuoteen nähty! Anna hanska!

Tiistaina 8. tammikuuta 2013

Kivat vaatteet, mamma, mutta liian vähän russelinkarvoja. Eiköhän mennä korjaamaan tilanne. Eka sohvalla saa tunnin massunrapsutusta!

Pipo, silkki-t-paita, villatakki COS
Takki Samuji
Huivi Hope
Koru Alex & Chloe
Farkut Levi’s
Kengät Mark McNairy
Laukku Céline

Kommentoi

 1. Tuo asu onkin herkullinen karvastettava! Itse olen joutunut siirtymään tweed- ym. karva-armollisempiin materaaleihin. COS:n silkkipaita kiinnostaa. Oletko pessyt sitä vedellä?
  t:Maria

 2. Maria, tämä asu on kieltämättä ihan parhaasta päästä keräämään terrierinneulasia: ohuimmat karvat nappaavat kivasti kiinni mustiin farkkuihin ja villakangastakkiin, paksummat pujottelevat itsensä pysyvästi villatakin neuloksen väliin! Tarraharja on ystävä :)

  COS:in silkki-t-paita taisi olla tarkoitettu oloasukäyttöön – siltä osastolta sen ainakin ostin – mutta mielestäni toimii ihan mainiosti ihmisten ilmoillakin. Paitaa en valitettavasti enää COS:in verkkokaupasta löytänyt, vain nämä sen pariksi suunnitellut shortsit :D http://www.cosstores.com/Store/Women/Leisurewear/Silk_leisure_shorts/1467463-340342.1#c-3476845

  Matsku on 100% mulperisilkkiä, sellaista mattapintaista. Lapussa sanottiin ”dry clean”, mutta nuorena kapinallisena päätin pyöräyttää puseroni puhtaaksi koneessa käsinpesuohjelmalla hienopesuaineen kera. Eikä kuule mennyt miksikään! Pesun jälkeen piti painella hieman höyrysilitysraudalla, mutta hyvältä näyttää yhä.

 3. Mistä olet onnistunut saamaan nuo kengät? Näyttävät täydellisiltä! Mitä kokoa ovat?

 4. Jouti, kiitti – munkin mielestä ne ovat aikas täydelliset, etsin tällaisia hyvän tovin!

  Kengät löytyivät You Must Createn nettikaupasta (http://www.youmustcreate.com) ja ovat siis Mark McNairyn. Koko 36 passaa mitä mainioimmin mun jalkaan, jotka noin 95% tapauksista osuvat kengissä kokoon 36. Suosittelen lämpimästi, ovat tosi hyvät jalassa!

 5. Hei! Mistä ostit Célinen laukkusi? Oma on harkinnassa… :) Pitäisi vielä päättää että turvallinen musta vai sittenkin joku muu väri!
  Todella paljon kivoja nettikauppa/shoppailuvinkkejä,kuvia ja kirjoituksia teillä molemmilla. Mukavaa kevään odotusta!

 6. Laila, Céline raahattiin kotiin New Yorkista, tummansinistä kun ei tuntunut lähempää löytyvän. Tarkkaile Nina’sin ja Luxbagin valikoimaa, molemmat auttavat myös puhelimitse, jollet Helsingissä asustele!

  Mukava kuulla, että olet löytänyt tiesi blogiimme. Hauskaa ja TOIVOTTAVASTI PIAN ALKAVAA (!!!) kevättä sinnekin!