a.p.c. / carhartt

Huomenna sitä saa – A.P.C.:n ja Carharttin yhteistyömallistoa, siis. Sinänsä on hieman ironista, että mallistossa on vaatteita vain miehille: eräällä naispuolisella bloggaajalla kun on maanisen puolelle menevää historiaa vain kahden vaatemerkin kanssa ja nyt olisi mahdollisuus iskeä sitten nämä kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Mutta viis siitä, yhteistyön tuloksena syntyneet miesten vaatteet olivat niin hyvännäköisiä, ettei syytä katkeroitumiseen ole – ilohan näitä on myös katsella…

Saimme kunnian päästä hipeltämään huomenna myyntiin tulevaa mallistoa Carharttin showroomille jo tänään. Tarjolla on Carhartt-klassikoita ranskatwistillä: mm. upea untuvaliivi carharttinruskeana, varsin hienoja chambraykauluspaitoja sekä ehdoton suosikkimme: workwear-takki, jonka helmassa on täydellisen laskeutumisen varmistava metalliketju, kuten  leidien Chanel-jakuissa konsanaan. Hipaus ranskaa jenkkien työvaatteitakin valmistavan merkin tuotannon sekaan, siinäpä tämä toimiva kollabo kiteytettynä.

A.P.C.:n ja Carharttin liitto näytti odotetun hyvältä, mutta varsin positiivisen maun ja lisää odottavan fiiliksen jätti myöskin Carharttin nykylinja. Tarpeeksi on jäljellä jälleen kovin ajankohtaisilta näyttäviä klassikoita sekä merkin historiaa, mutta myöskin tarpeeksi päivitystä vuoteen 2012. Tästä lisää lähiaikoina!

A.P.C.:n ja Carharttin yhteistyömallisto kaupan perjantaina 19.10.2012 Beamissa, Erottajankatu 15-17 sekä Beamhillissä, Yliopistonkatu 5, Helsinki. 

Kommentoi