parempaa kuin hullut päivät

Okei, Keltainen Kuvasto tupsahti eilen sähköpostiin. Ei aiheuta suurempia toimenpiteitä – paitsi että ihan varmuuden vuoksi taidan mennä keskiviikkona tukkimaan verkkokauppaa, nyt kun se on viimeinkin mahdollista!

Mutta olemassa on myös näköjään sellaisia alennusmyyntejä, joissa olen täysin valmis kilpailijoiden harhautusliikkeisiin ja kyynärpääkikkailuunkin. Finnish Design Shopin pop up -kauppa Katajanokan Tulli- ja Pakkahuoneella on tämän vuoden osalta suljettu – olen ymmärtänyt, että tilassa ei ole lämmitystä, joten talvi ajaa kaupan tieltään. Viikonloppuna on kuitenkin vielä mainio mahdollisuus mennä ihmettelemään Helsingin pitkään unohduksissa ollutta helmeä, tyhjentää säästötiliä ja laittaa samalla kotia kuntoon.

Lauantaista sunnuntaihin 6.-7.10. laitetaan putiikin varastot sileiksi huikeiden alennusten siivittämänä. Paikalla on Artekia, Iittalaa, Muutoa, Haytä.. Sekä ainakin yksi vakavasta pesänrakennuskuumeesta kärsivä Nieminen-Ketonen -parivaljakko, jotka pahoittelevat jo etukäteen mahdollista ryntäilyään sekä tönimistään. Nyt on kuulkaa tosi kyseessä, uusi maja pitäisi saada mallilleen mielummin ennemmin kuin myöhemmin ja alennusmyyntihinnoista ei varsinaisesti olisi haittaa tuon loputtoman toivelistamme lyhentämisessä. Törmäillään – kirjaimellisesti!

Finnish Design Shop pop up -kaupan syysmyyjäiset 
Lauantaina 6.10. ja sunnuntaina 7.10. kello 11–15
Tulli- ja pakkahuone, Katajanokanlaituri 5, Helsinki

Kommentoi

  1. No älä! Ja minä vietän viikonloppuna Nummelassa! Ei ole reilua tämä tämmöinen. Buy away!

  2. […] Jan « parempaa kuin hullut päivät […]

  3. Kiitos vinkistä – ehdin paikalle vasta tänään, mutta löysin silti lahjavarastoon hyviä juttuja!

  4. Hanna-Katariina, oh no, huono ajoitus! :(

    Private Blend, huippu juttu!

  5. […] Georg Jensenin Prescious -kynttilänjalkoihin tartuimme niiden odotellessa meitä alehintaan Finnish Design Shopin Katajanokan pop up -liikkeen lopettajaisissa. Kauniit ne olivat kaksinkin, mutta toimivan oloista asetelmaa tai edes sopuratkaisua ei kahdesta […]