muutosvastarintaa

Sehän vaikuttaisi olevan mitä täydellisin pikkumusta.

Minä taidan kuitenkin olla se kateudesta vihreä tyttö juhlien nurkassa, joka tuijottaa vuoroin ihaillen, vuoroin katkerana sitä kaunotarta, jolla tämä mekkonen on päällään.

Parin viikon päästä pitäisi nimittäin muuttaa ja mekkorahastoa kutsutaan nykyään ruokapöydäntuolirahastoksi. Paitsi jos kommenttiboksiin ilmoittautuvat illallisvieraat suostuvat tuomaan skumppapullojen sijaan omat jakkaransa mukanaan.

Samuji Faithfull Dress, 495 €, samuji.com

Kommentoi

  1. Samujin verkkokauppaan oli näemmä ilmestynyt vaikka mitä ihanaa… Tuo mekko! Lääh! Täällä sama muuttorumba edessä ja rahat menevät valaisinrahastoon (oletteko huomanneet, että valaisimet maksavat SAIRAAN PALJON?!). Olin kyllä ajatellut, että sijoittaisin nyt syksyllä johonkin kalliimpaan vaatteeseen tms., mutta taidan olla enemmän kenkien tarpeessa. Sitten kun vielä löytäisi jotkut täydelliset syksykengät!

  2. Sini, valaisimet ovat kyllä ihan hirmuisen kalliita! Ja vaikeita valita.. Ei mitään hajua, mitä sitä olohuoneen kattoon pitäisi ripustaa. Asialla alkaa olla sitä paitsi kohta aikamoinen kiirus, illat pimenevät ja meillä ei ihan kamalasti noita kohdevaloja satu olemaan :(

    Mäkin haluaisin uudet syyskengät, mutta lamppu taitaa olla perustellumpi hankinta ;)

  3. […] Samuji (!!!) Kengät vintage  […]