ne tulevat taas

Juoksulenkit ovat valitettavasti jääneet hieman vähemmälle Kaapon saapumisen myötä. Nuoren herran nopeussäädöt ovat vielä hieman hakusessa, sillä tällä hetkellä valittavissa on kaksi vaihdetta; liian hidas ja liian nopea. Kunhan välivaihteet alkavat löytyä ja Kaapon kehittyvä luusto, lihaksisto sekä ikä täyttävät aikuisen koiran mitat, niin lähtee hänkin mukaan lenkille.

Lenkkeilyn puutteesta huolimatta jaksan innostua Niken ja Undercoverin Gyakusou-nimeä kantavan syysmalliston ensimmäisistä kuvista. Vielä täytyy kuitenkin hetken malttaa, sillä tuotteet ilmestyvät kauppohin vasta lokakuun alkupuolella. Jälleenmyyjien joukkoon kuuluu onneksi myös helsinkiläinen THE MEN Erottajalla.

Löytyisiköhän Gyakusou-mallistosta säänkestäviä ja riittävän lämpöisiä koiranulkoilutusvaatteita myös näihin etanavauhdin tepastelulenkkeihin?

(kuvat Très Bien Shop)

Kommentoi