31/03/12

Ei mitään uutta auringon alla. Siispä vanhassa vara parempi…. Ja muita sananlaskuja. Eli niin – ettekös te tämän ole jo nähneet…

No, uusinnan aika, tässäpä kevätversio! Sen loihtiminen oli kieltämättä haastavaa: lisäsin aurinkolasit ja avasin takin napit. Hienoa aikaa on tämä alkukevät – ei tarvitse vielä vieroittautua piposta, villamekkoa voi käyttää mutta takin saa jo jättää auki eikä lenkkareissakaan enää liukastele. Tykkään.

Pipo Nigel Cabourn
Aurinkolasit Ray-Ban
Takki Samuji
Huivi Hope
Mekko COS
Laukku Mulberry
Lenkkarit New Balance

Kommentoi

 1. Hei sellainen kysymys noista lenkkareista että otitko normaalia kokoa isomman koon vai meneekö sama koko kuin normaalisti? Olen kokeillut useampia eri malleja ja totesin että koot vaihtelevat malleittain ja nyt mietin mitä koko uskallan tilata netistä :)

 2. Heippa Tintti, täällä kyseltiin samaa juttua pari päivää sitten joten mulla on sulle vastaus valmiina :D

  Jalassani on New Balancen malli W576 ja kokolappu kertoo kenkieni olevan kokoa US 6 / UK 4 / EUR 36,5.

  Jalkani on kokoa 36 ja muistelisin jalkaterieni olevan 23 senttimetriä pitkät. Nämä kyseiset lenkkarit ovat kivan väljät, jostain syystä ostin nämäkin kengät pienellä juoksuvaralla.. Olisikohan ollut ettei pienempää ollut saatavilla. No, jalassa pysyvät ja hyvät ovat, mutta en näe varsinaista tarvetta ottaa puolikasta kokoa suurempaa mitoituksen vuoksi – pienemmätkin olisivat varmasti passelit!

 3. Inke the hottis!!

 4. Inke the hottis!!

 5. Kiva asu! Lenkkari ”aivopesu” alkaa tuottaa tulosta ;)

 6. petra-muru, en varmaan poista tuplakommenttia kun sisältö oli noin imartelevaa! Kiitos <3

  Heidi, aikamoinen lenkkariaivopesun keskus tästä blogista on tullut.. Miten ihmeessä tässä on näin käynyt?!

 7. Joo, New Balancet ei ole koskaan näyttäneet noin hyviltä! Mä olen palannut tähän kuvaan yhä uudelleen ja… On kaikki niin kohdallaan! Kaunista!

 8. Taika-Lisbeth, voi vitsi mitä ylisanoja! Nöyrä kiitos :)