16/12/2011

Variaatio haaveasusta. Ei ole kiirettä sen lumen ja pakkasen suhteen: mieluusti jatkaisin yllättäen liekkeihin leimahtanutta suhdettani lenkkitossujen kanssa vielä tovin!

Olen muhinut tuossa neulemekossani tällä viikolla jo kolme päivää. Kahtena päivistä laitoin jotain muuta päälle, koska tuntui että muka pitäisi. Kiltti neulemekko on minun mittakaavassani hurjan raju: siinä on nahkaiset taskut! (Ja pitkät hihat, pyöreä kaula-aukko, säädyllinen helmanpituus sekä pehmeän pörröinen tummansininen neulepinta. Ra-ju.)

Pipo Peter Jensen
Takki Samuji
Mekko COS
Lenkkarit New Balance

Kommentoi

 1. ihana!

 2. Hi! Do you speak English? I’ll just keep it simple: I LOVE YOUR BLOG AND SENSE OF STYLE AND WRITING AND NON AVERAGE CONTENT AND I NEVER THOUGHT I WOULD MEET SOMEONE ON THE BLOGOSPHERE WITH NEW BALANCE TOO HI I LOVE YOU.

 3. Hieno kombinaatio!

 4. Doctor House -tossut:)
  Hyvä yhdistelmä koko asu. Niin ja ra-ju.

 5. Senkin hottis, näytät ihanalta!

  Hiplasin sitä Cossin takkia Hannan päällä, ja nyt olen täysin rikki, että jätin omani kauppaan.

  Tehäänkö niin, että ostat jatkossa kaiken hyvän kaupoista sesongin alussa ja myyt sitten eteenpäin meille muille kauden edetessä?

 6. Ihana takki!

 7. Hih, minä katsoin ensin nytistä että onpas hyvällä maulla tehty stailausjuttu ja kas, ketkäs sen takana olivatkaan! ;)
  Aivan ihana tuo takki!

 8. emmi, ite oot!

  Jade, so nice that you found your way here! VThank you for your kind words, love you right back! :)

  Vasilisa, kiitos! Haudoin tätä mielessäni niin kauan etten saanut rauhaa ennen kuin sain itselleni lenkkarit ja harmaan takin :D

  violet, hahaa, Housella muuten taisi olla New Balancet! Ra-ju-a! Ja kiitokset :)

  Jenna, kiitos, mutta ITE OOT! Hannalle päätynyt takki oli kyllä ihana, mutta luopuminen ei tehnyt tiukkaa kun ymmärsin, ettei meillä ole yhteistä tulevaisuutta. Olipa siinä kyllä tyyppiesimerkki vaatteesta, joka näyttää yhdellä naurettavalta ja tekee toisesta huolettoman tyylikkyyden oppikirjaesimerkin! Noh, onneksi jokaiselle löytyy itselle sopivat vaatteet, ne eivät vain ole kaikille samat.

  Ja hei, lupaan tehdä vikatikkihankintoja myös kevätmallistoista! Soittelen teille sitten ja etsiskelen niille uusia, rakastavia koteja.

  Sara
  , kiitos! :)

  Katri A, kiitoskiitoskiitos ihanasta kommentistasi! Seuraavaa työstäessä.. :)

 9. […] alla. Siispä vanhassa vara parempi…. Ja muita sananlaskuja. Eli niin – ettekös te tämän ole jo […]