17/03/12

Sanoisin jotain lenkkareista, mutta kaikki taitaa olla jo sanottu.

Lenkkarit.

Tämä meni nyt tähän.

(No sen verran voisin lisätä, että omani ovat paitsi järjettömän mukavat, myös vedenkestävät. Näillä keleillähän näitä voisi väittää järkivalinnaksi.)

Huivi Acne
Takki Samuji
Lenksut Nike
Veska Mulberry
Janin kengät New Balance

Kommentoi

  1. En tiedä pitäisikö teitä syyttää vai kiittää siitä, että saatte tämän lenkkarihullutuksenkin näyttämään noin perhanan hyvältä. Palaan asiaan kun olen päättänyt.

  2. Tää lenkkarihullutus on kyllä typerin tähänastinen hullutus..

  3. Hanna-Katariina, kiitos ja anteeksi :)

    tii, no, makuasioita :) Omaa silmääni toistaiseksi miellyttää ja jalkani ovat huomattavasti tyytyväisempiä tähän hullutukseen kuin parin vuoden takaisiin pilvenpiirtäjäkiilakorkoihin :D

  4. Hitto! INKE, mä ostin lauantaina uudet lenkkarit Stadiumista (JA uuden lenkkitakin, tai en siis mitään uutta, kun ei vanhaakan ollut, joten siis pelkän lenkkitakin) ja mietin nyt, että onkohan ne samanlaiset, niissä oli ainakin harmaata ja keltaista ja niiden piti kuulemma tukea mun kevyttä supinaatiota (sana, jonka opin juuri). Pitääpä kysyä Juholta, kun en ite muista. Voinko mä ihan oikeasti mennä muina Kämäräisinä niillä kaupungille?

  5. Ja sellasta vielä mietin, että jos nää on samat kengät, on ihan epäreilua, että mun jalka näyttää niissä ihan lättäjalalta, vaikkei ole, ja sun jalka näyttää normaalilta.

  6. Hei Jenna Jennasein, onnittelut uusista juoksugeareista! Ja musta tuntuu että meidän kengät on ihan samat, koska mullakin taisi olla supinaatiota (kuulostaa sellaselta tahattomalta kuiskuttelulta, hehe). Ja kyllä mun mielestä voi mennä muina Kämäräisinä, jos vaan haluu, koska muina-Nieminen on ihan pokkana mennyt jo monesti! Sikäli mikäli se on mikään onnistuneisuuden määre :D

    Eikä varmaan näytä sun jalka lättänältä, koska meidän lenkkarit taitaa olla ihan samankokoiset! Varmaan vaan näyttää alkuun vähän hassulta, koska sulla yleensä ei ole ollut muhkeita lenkkareita jalassa, vaan kauniita nahkanilkkureita.