smooth sailing


”Miiiitkä-mitkä-mitkä! Mulle-mulle-mulle! Jaa ne on miesten…

Ja siinä silmänräpäyksessä maailman kaunein kenkäpari seilasi nykyhetkestä kauas tulevaisuuteen. Ainakin kahdenkymmenen vuoden päähän.

Ne ovat nimittäin ainoa oikea kenkävalinta, mutta vasta siinä vaiheessa, kun Kallion yksiö on vaihdettu pieneen purjeveneeseen, jonka ylläpito syö eläkesäästöt hyvissä ajoin ja oikein ahmien. Kelpaa Ketosen seilata loafereissa.

Voisihan nuo alesta ostaa odottelemaan. Edessä ovat, eläkepäivät. (Kunhan viikonloppuun jaksaisi.)

Naisten vastaavista otetaan vinkkejä vastaan. Sukupuolisyrjintää tai ei, mutta minun silmissäni samat kengät huutavat tyttöjen jaloissa aivan eri asioita…

A.P.C. Moccasin Chic, 308 €, scoutthestore.com

Kommentoi

  1. G.H Bass ja Russell & Bromley tekevät naisille tosi hienoja.

  2. Ruskeat loaferit olisivat kyllä niin kivat kevääksi! Siis mulle.. Mä en tiedä miksi noi muuttuivat söpöistä sediksi heti kun tajusin etteivät ne ole naisten kengät. Jotenkin en näe noita esim. Janin jalassa ennen kuin vuosia on viisikymmentä ja alla farmariauto, siinä paritalon pihassa :D

    Nyt on vain pari ongelmaa… Jenkeissä olen Bassin loafereita sovittanut, ja heidän pienin kokonsa (näin kerrottiin) oli mulle aiiiiivan liian suuri. Russell & Bromley ei taida netissä myydä, vaikosta? Onkos niillä kauppoja muualla kuin Briteissä? Tai siis varmaan on, mutta missähän olisi lähin? Hmmh.