pilottitakkien paluumarssi

Hyvä ystäväni oli minusta hieman huolissaan kahden viimeisimmän postaukseni jälkeen. Ensin maastokuosi, sitten verkkarit. Mitä seuraavaksi? Pilottirotsi?

Mitäköhän hän sanoisi, jos tietäisi, että Our Legacyn tulkinta pilottirotsista vuodelta 2010 odottaa tulevaa kevättä kaapissani?

Pilottitakkivaikutteisten pusakoiden paluumarssi jatkuu kuitenkin myös tänä keväänä ja niitä on nähty muun muassa Acnen, Dries Van Notenin  ja Alexander McQueenin muotinäytöksissä. Omaan mieleeni ovat eniten kuitenkin yllä olevat tulkinnat Our Legacylta (ylempänä) ja Norse Projectsilta (alempana). Simo Vaatehuoneelta täällä hei – mokkapusakan hankkiminen ei tunnu enää kovin kaukaiselta…

Kommentoi

  1. Voi herranjumala. Näin sut välittömästi ajamassa taksia.

    Ei mutta siis oikeasti, tää on ihan kauheaa. Nou pilottimania foor mii. Mutta hei, huoh! Mähän oon nainen. Palataan asiaan kun Inke hankkii pilotin.

  2. Hahah, ei pelkoa että päästäisivät taksin rattiin – Helsingin keskustassa ajaessani olen Niemisen mukaan sietämätön pätijä, vaikka mielestäni olen kaupungin ainoa ajotaitoinen!

    Mutta joo, ei nyt sentään mokkapilottia mulle. Pitänee laittaa Seinfeldit hetkeksi tauolle, ettei tule liiaksi inspiroiduttua. Collegepilottia voisin kyllä harkita…