ennen pelotti, nyt on pilotti

Apua tarvitaan!

Alla on kaksi kevät-/kesätakkia, jotka onnistuvat kyllä olemaan hyvin samanlaisia ja silti hyvin erilaisia.

Ensimmäinen vaihtoehto tulee Our Legacylta ja sen ohuesta pellavakankaasta johtuen se on oikeastaan enemmän kesäpusakka kuin takki. Väriltään se on tummansininen ja istuvuudeltaan ilmava. Kaikin puolin upea.

Toinen vaihtoehto on A.P.C.:n tekosia, ja se on aivan yhtä hieno kuin ensimmäinenkin. Väriltään se on musta, tyyliltään huolitellumpi ja istuvuudeltaan huomattavasti napakampi. Se jopa tuntuu ja näyttää ihkaoikealta takilta päällä, siinä on vuorikin.

Our Legacy

A.P.C

Kumpi vetää pidemmän korren? Perinteisempi ranskalainen vaiko pellavainen ruotsalainen?

(kuvat ourlegacy.se ja tresbienshop.net)

Kommentoi

  1. siis onko Bomber jackt sama kuin pilotti takki?

    Halusiin tollasen, mutta en mustana..ehkä 85%harmaana..

  2. sanohan inkelle että kiitää raflaan heti klo 12 – mä nimittäin myyn (inkelle) sen a.p.c.:n takin, jonka juuri hankin. se on mulle pieni.

  3. …kuinka ihanaa on herätä, sammuttaa puhelimen herätys ja katsoa samalla vähän nettiä ja lukea aamulla ensimmäisenä jotain tällaista? :D Vitsi, nähdään PIAN!

  4. per, onhan se. Vaikka juuri nämä takit ovatkin hyvinkin erilaisia kuin se perinteinen MA-1, jota ainakin itse nimittelisin pilottitakiksi. Hyvä niin :)

  5. […] napitettuja kauluspaitoja, liian lyhyitä housuja ja samankaltaisia takkeja kuin juuri ostamani takki Our Legacylta. Nyt kun tarkkailen Our Legacyn myynnissä olevaa mallistoa, niin uskaltaisin melkein […]