inspired by seinfeld

Seinfeld on mielestäni kautta aikojen paras komediasarja, tämä on ollut itselleni selvää jo pitkään.

Asia, joka ei ole ollut ihan yhtä selvä, ovat pelottavat yhtäläisyydet omassa ja sarjan hahmojen pukeutumisessa. Olemme täällä nimelleen katselleet iltojen iloksi Seinfeldiä DVD:ltä jakso jakson perään. Nämähän osaa jo lähestulkoon ulkoa, mutta mikäpäs se siinä – paranevat vain vanhetessaan. Edellisestä Seinfeld-putkesta olikin jo aikaa, nyt sarjaa on katsellut uusin silmin ja on tuo vaatekaapin sisältökin ehtinyt kovasti päivittyä tällä välin.. Takaisin 90-luvulle.

Olin vähintäänkin hämmästynyt bongatessani sarjasta kauluksista napitettuja kauluspaitoja, liian lyhyitä housuja ja samankaltaisia takkeja kuin juuri ostamani takki Our Legacylta. Nyt kun tarkkailen Our Legacyn myynnissä olevaa mallistoa, niin uskaltaisin melkein vannoa Seinfeldin toimineen melko suurena inspiraationlähteenä.

Lupaan kuitenkin jättää nämä yllättävän samankaltaiset kauluspaitani tukkimatta korviin asti hinattujen ja vyöllä ylös hirtettyjen 501:sten sisään.. Ja jätän myös puffy shirtin rauhaan. Ainakin toistaiseksi.

Kommentoi

 1. Sun NIMENOMAAN pitäis ostaa puffy shirt ja pitää ylähousuja! :D Tulkaa kesällä entiseen kotikaupunkiin kylille, jos ehditte!

 2. Heh, George Costanza – hipster inspiration: http://bringthefuckingruckus.blogspot.com/2010/04/george-costanza-hipster-inspiration.html

  Pitänee alkaa taas itsekin maratoonaamaan Seinfeldiä!

 3. Puffy shirt! El classico! :D

  The perfect jacket:
  http://www.youtube.com/watch?v=GXdNgO94rKQ

 4. Hullua, mä just pari tuntia sitten mietin (leikatessani suklaapatukkaani veitsellä paloiksi à la Seinfeld), että Seinfeld-DVD-putki olisi pidettävä ja pian, ja mietin Elainen kukkamekkoja ja nahka-avokkaita sukkien kanssa. Sekä sitä jaksoa kun Jerry ostaa sen vaakuna-koristellun bleiserin, poikaystävä on etsiskellyt sellaista pitkään. Seinfeld-muoti tekee tosiaan paluuta. Mutta miksi siinä sarjassa pitää olla se Kramer. Muuten paras, mutta ei sitä Krameria.

 5. Seinfeld ON kaikkien aikojen paras komediasarja!
  Minun viimeisin Seinfeld putki ajoittui viime kesään kun olisi pitänyt tehdä gradua…
  Mulla taitaa olla omassa blogissakin postaus nimeltään ”puffy shirt”;D

 6. Pyritään Yvonne tulemaan siellä käymään kesän aikana, mutta ilmoittele toki jos liikut täälläpäin!

  Jyri, kiitos aivan mahtavasta linkistä :) Hauskaa että joku muukin on bongannut yhteläisyydet!

  Annu, tuo on kyllä aivan fantastinen jakso, onneksi se on vielä edessäpäin meidän omassa rallissamme :)

  Eeva, olet muuten oikeassa, mutta täysin väärässä Kramerin suhteen. Sehän on maailman paras koopa!

  très chic, hahaa – minultakin löytyy yksi Seinfeld-viittaus täältä: http://www.issues.fi/2009/09/14/draped-in-velvet/

 7. […] on saanut alkunsa Seinfeld-sarjan Elainen kenkävalinnoista. Noiden jaksojen tuijottaminen dvd:ltä jättää näköjään jälkensä… Hämmentäviä tyyli-ikoneja meillä […]