kevättyyli

Monet blogit vouhkaavat pastellivärien kyllästämästä keväästä. Meikäläinen miettii harmaata. Vaihteeksi.

Kuvan tytöllä on kaikki enemmän kuin kohdallaan ja säiden salliessa ajattelin röyhkeästi kopioida hänen lookinsa. Äidin kutoma harmaa kashmirkauluri yhdistyy Samujin harmaaseen takkiin, jalkaan laitan lenkkarit. Keväthaaveeni ei itse asiassa eroa syystyylistäni oikeastaan mitenkään, mutta ei nyt takerruta pikkuseikkoihin…

Kuvan näytän myös kampaajalleni huomenna. Tahtoo vielä hieman tummempaa! Saa nähdä, leikkautanko pahasti venähtäneen otsatukkani takaisin teräväksi vai annanko roikkua vaan.

Jälkimmäistä vaihtoehtoa ilmeisesti kannatetaan: ihmiset ovat viime päivinä äityneet kehumaan hiuksiani. Minusta se on vähän jännää, edellisen kerran hiuksiani on nimittäin leikattu ja värikäsitelty marraskuun alkupuolella. Pitkäksi venähtänyt leikkuuväli ei ilmeisesti sitten ollutkaan niin huono juttu…

(kuva the-stylish-citizen.blogspot.com)

Kommentoi

 1. Ihana kuva, ihana tyyli. Ja onhan se paljon mielenkiintoisempaa, kun ihmisellä on oma tyyli, sen sijaan että joka sesonki vaihtaisi sitä. Olen itsekin vihdoin parin viimeisen vuoden aikana oman tyylini löytänyt ja vaikka edelleen seuraan muotia, sen nopeasyklisyys ei enää ahdista lainkaan. Nyt voin vain nauttia siitä ja ehkä poimia joitain uusia ideoita omien vaatteideni yhdistelyyn tai ostaa jonkin yhden uuden, täydentävän jutun.

  Uskon, että hiuksesi ovat kauniit juuri nyt. Minusta hiukset ovat aina parhaimmillaan, kun ne kasvavat hieman mallista ulos. Se tuo olemukseen sellaista pehmeyttä, rentoutta, kuten tuollakin naisella. Ja onhan se paljon sensuellimpaakin :)

  Itselläni on nyt lyhyen ”poikatukan” kasvatus menossa ja tuskastuttaa kuinka hitaasti tuntuu kasvavan. Kävin jo eilen tutkimassa kaikkia mahdollisia lisäravinteita, joiden väitetään kasvussa auttavan, mutta jotenkin on vaikea uskoa niihin. Kaipa täytyy vain odotella. (Vinkkejä saa tosin antaa :) )

 2. pidempi otsis!

 3. mariaelina, allekirjoitan ajattelumallisi, täällä ollaan todella samoilla linjoilla! Onhan toki noita aamuja, kun tuntuu että kaapista ei löydy mitään päällepantavaa, mutta useimpina aamuina hymyilyttää kun päälle eksyy jotain vanhaa, joka ehkä yhdistyy johonkin uuteen.. Tai sitten johonkin vielä vanhempaan. Ilmeisesti kaappiin on päätynyt omannäköistä tavaraa jo pidemmän aikaa!

  Itse sitä on jotenkin hieman ankara eikä tajua, että tämä kuontalo voi olla ihan hyvä nyt – minusta se on automaattisesti ylikasvanut ja värjäyksen tarpeessa vain koska tiedän, koska sitä on viimeksi käsitelty. Olen tosin tyyppi, jota yritetään useammalta taholta saada jättämään suoristusraudat rauhaan – pitäisi varmaan opetella vähän hölläämään…

  Lisäravinteista olen syönyt Opti-MSM-jauhetta (http://cocovishop.com/fi/tuotteet/tiedot/60/30/msm/opti-msm-400g), joka erinäisten lähteiden mukaan mm. pelastaa maailman, mutta sen väitetään parantavan ihon kuntoa ja kasvattavan tukkaa. En tiedä, onko se juuri tämä jauhe joka saa otsatukkani kasvamaan ylimittaiseksi ennätysajassa, mutta voihan se osasyyllinen olla!

  mikko, ekaa kertaa on hyvät tsäänssit, että kuuntelen sun stailausneuvoja!

 4. Niinhän se aina menee; itse on itselleen niin kovin ankara. Joskus voisikin ehkä olla hyvä katsoa itseään kuin rakasta ystävää. (Helpommin sanottu, tiedän…)

  MSM! Miten saatoin unohtaa sen! Kiitos. Olen joskus aiemmin sitä käytellyt ja olkoon plaseboa sitten, mutta tuntui tuolloin ainakin auttavan. Ja samalla tulee maailmakin pelastettua, onko enää parempaa?

 5. mariaelina, etpä olisi parempaa päivää voinut valita tuolle viisaudelle – juuri tänään muistutusta tarvittiin. Kiitokset, olitpa oikeassa paikassa oikeaan aikaan!

  MSM käyttöön, jollei se hiuksia kasvata niin ehkä siitä muuta hyötyä on. Ja maailma pelastuu!

 6. Ole hyvä Inke, kiva kuulla että oli apua, itse pelkäsin olleeni hieman imelä :)

  Hyvää viikonloppua, pysy lämpimänä.

 7. […] Hiusten nykytila köpöinä Instagram-kuvina. Tartuinpa sitten tuumasta toimeen… […]