brownies

Heippahei, uutukaiset. Aion rakastaa teidät yhtä risaksi kuin mustat edeltäjänne.

Hyvää kannatti kuin kannattikin odottaa: nappasin lopulta kuudenkymmenen prosentin alennuksella itselleni kengät, joiden hankkimista olin koko syksyn pohdiskellut. Suutariliikkeen kautta on kuitenkin kipaistava, näihin laitetut nauhat ovat ainakin kolmekymmentä senttimetriä liian pitkät. Mikähän tässä on ideana, varren ympäri pyörittäminen ei vaikuttanut olevan vaihtoehto?

Net-A-Porter myi jo varastonsa tyhjiksi, mutta A.P.C. aloitti alensa tänään. Sieltä voi vielä löytyä, mikäli joku muukin ymmärtää hyvän päälle. (Köh-köh.)

Kommentoi

  1. Voisipa noita A.P.C:n kenkiä sovittaa jossain. En uskalla lähtä sokkona tilailemaan, kun on tällainen mutanttijalka, joka seilailee kokojen 38,5-39,5 välillä. Mutta teitpä kyllä kerrassaan mahtavan alelöydöksen!

  2. Ja TAAS katoin että ihan mahtavat, mulle kans! :)

  3. wikke, nyt kun raaskisi vielä käyttää… En minä tuonne loskan/jään/hiekan keskelle uskalla jne. :D

    Räsänen, minkäs teet – meillä on ihan loistava kenkämaku!