lomailu jatkuu

Hetki vielä hengähdetään. Minne se joulu jo meni?! No, välipäivät ja uuden vuoden vastaanotto vielä, sitten palataan arkeen ja rutiineihin.

On se muuten jännää, että lomalla ei ehdi bloggaamaan, vaikka arkena töiden, kavereiden, harrastusten, taloustöiden, television ja nukkumisen ohella ehtii vallan mainiosti. Nyt on kuitenkin pitänyt mm. nukkua joka aamu yhteentoista, katsoa neljä elokuvaa päivässä, saunoa jatkuvasti sekä nautiskella ruuasta ja juomasta – tuota siinä sitten sisältöä.

Ainoa muodista ja pukeutumisesta kiinnostunut on viime päivinä ollut näköjään jackrussellinterrieri Robert. Muilla on verkkarit, asusteena reilusti yllämainitun ja kovasti sylissä viihtyvän jackrussellinterrierin irtokarvoja. Oikein.

Poopin jouluaaton asu:
Rusetti Lanvin x H&M

Kommentoi

  1. Kuulostaa juuri oikealta. Jatkakaa nautiskelua ja hypätkää innolla uuteen vuoteen! ❤

  2. Kuulostaa ihanalta.Postauksesta tuli vielä lisää lomafiilistä ja Robert rusetteineen sai aikaan Hangon keksi-hymyn

  3. robert on hyvin tyylikäs. :)