mieleinen siwa

Hauskaa törmätä kansainvälisessä blogissa itselleen ihan uuteen merkkiin ja huomata, että tuotteita on myynnissä omassa kotikaupungissani. Näin kävi japanilaisen merkin Siwan kanssa, jota on myynnissä Common Helsingissä, osoitteessa Laivurinkatu 1. Tästä Siwasta minä tykkään ja maltan tuskin odottaa, että pääsisin tutustumaan tuotteisiin heti joululoman jälkeen.

Tuotteet ylhäältä vasemmalta myötäkelloon:
Tote Bag M, 70 €, common-webshop.com
iPad kotelo, 42 €, common-webshop.com
Pussukka, 18 €, common-webshop.com
Bag Square L, 55 €, common-webshop.com

Kommentoi

  1. Nyt pakko kysyä, että millaista materiaalia tuo ”soft naoron”/japanilainen paperi oikein on, kun siitä on tehty lompakkojakin?

    Varsinkin kun ainakin itsellä lompakko on se kaikista kuluvin ja suurinta rasitusta kokeva esine.

  2. Oon ihan rakastunut Siwaan! Ostettiin poikaystävän siskolle Siwan tossut ja nyt himottaisi itselleni ostaa tuo Tote Bag. Tuotteet on tehty washi-paperista http://en.wikipedia.org/wiki/Washi mutta ihan tarkkaa washi-tyyppiä en osaa sanoa..

  3. Pakko vielä lisätä se, että Naoto Fukasawa on yksi suosikkimuotoilijoistani!

  4. Kyseessä varmaankin sama materiaali kuin Saskia Diezin paperilaukuissa http://www.saskia-diez.com/department/papier/. Paperi kyllä kestää mutta ainakin Saskian laukuissa ongelmana on liimasaumojen kestävyys.

  5. En usko että ko. paperi on samaa kamaa kuin Saskia Diezin laukut, Diezit on nimittäin valmistettu DuPontin Tyvekistä–japanilaiset käyttävät kenties jotain perinteikkäämpää washi-tyylistä paperia?