uusi vuosi, uudet lenkkarit

Kävin aleissa! Kotiin palasin mukanani normaalihintaiset lenkkarit, normaalihintainen juoksupipo ja -hansikkaat sekä kaksi paria hyvin normaalihintaisia juoksusukkia. Nappiin meni.

Pyrkimyksenäni on pitää lähestulkoon vedenkestävät, hillitysti neonkeltaista ja heijastinmatskua yhdistelevät uudet lenkkarini pelkässä juoksukäytössä. Katsotaan – voihan olla, että hipsuttelen vastaan lenkkareissani Helsingin keskustassa jo maaliskuussa.. Tai helmikuussa. Siis kun nehän ovat vedenkestävätkin.

Ja olivathan ne, vedenkestävät siis. Kävimme jaloittelemassa kuutisen kilometriä nautiskellen Helsingin ensilumesta, jota ei varsinaisesti voinut olla huomaamatta sen sataessa napakalla paineella suoraan naamaan pistelevän jäähyhmän muodossa. Nyt kun tuossa kelissä on lähtenyt ulos juoksemaan, ei tekosyynä voi käyttää enää oikeastaan mitään sääolosuhdetta. (Paitsi ehkä alle kahdenkymmenen laskevia pakkasasteita – jätin normaalihintaisen lämpökerraston vielä hankkimatta.)

Kaikesta tilityksestä ja urheiluvälinehankinnoista voitaneen päätellä, että joululoma oli varsin levollinen, onnistunut sekä täynnä hyvää ruokaa, juustoa, suklaata ja punaviiniä. No, jumppatrikoo onneksi venyy.

Nike Lunarglide+ 3 Shield -lenkkarit, Kampin palvelevasta Nike-myymälästä.

Kommentoi