hirdwall

Hirmuisen hienot nilkkurit tulossa Whyrediltä täksi syksyksi. Tai no – tekevät comebackin, ovat kuulemma olleet kehissä joskus aiemminkin…

Hyperventiloisin varmaan tätäkin kovemmin, ellen olisi onnistunut nappaamaan Berliinin COS:in alepöydältä mukaani näistä hieman klassisempia ja hivenen tummanruskeampia versioita. Hintaa niille taisi jäädä kokonaiset 64,50 €, vielä kun saisin kenkäni rusikoitua hivenen pehmeämmiksi ja jalkoihini mukautuvammiksi. Napakkaa nahkaa, vähän jopa liiankin! Käytössä kyllä kuluvat, mutta kun ei vielä malttaisi sitä venyttelyä aloittaa… Syssymmällä sitten.

Whyred Hirdwall, 310 €, tulossa myyntiin piakkoin – whyred.se

Kommentoi

  1. Hei, olen kuullut huhuja, että ainakin Forumin suutari ja Bianco myisivät sellaista kenkävenytyssuihketta, jolla napakoita kenkiä saisi venymään turkattomammin. Sellaiset suihkeet kai ovat suutarien pieni salaisuus, mutta Forumissa on niin kiire, että he mielellän ulkoistavat venytystoimeksiantonsa :)

  2. Vasilisa, oijoijoi, tässäpä vuoden vinkki! Nyt pitää kyllä lähteä metsästämään, ehdottomasti testaamisen arvoinen tapaus. Kunhan eivät pilalle venytä kenkiä.. Toisaalta noissa COS:in kovanaamoissa on kyllä mistä venyttää ja mitä pehmentää, joten loistavat harjoittelukengät siinä mielessä ja hintansakin puolesta. Kiitos vielä kerran, mainio vihje!