kynsienlakkausohje

Kappas, kynsienlakkausohje!

Olen tehnyt toistaiseksi kaiken pitkälti samalla tavalla kuin tässä ohjeessa – olen useimmiten vain laiminlyönyt kohdan 2, laittanut kohdassa kolme tipan sijaan teelusikallisen, vetänyt neloskohdassa sivellintä toiseen suuntaan ja tehnyt kohdat 5-9 mielivaltaisin vedoin pitkälti sinne minne sattuu. Kohtaa kymmenen olen aina noudattanut orjallisesti: toisinaan olen tehnyt sen jopa neljästi.

Tästä kuvasta kuitenkin ilmeisesti puuttuu alin rivi, luonnostelen sen teille tähän alle ihan kotimaan kielellä:

11. Päätä haluavasi sipsejä/hapankorppuja/muuta suht hankalasti pakkauksestaan ulos ronkittavaa ruokaa. Vaihtoehtoisesti koe yllättäen pakottavaa tarvetta ja ymmärrä haluavasi vaihtaa napitettavat farkut kotiverkkareihin, HETI. Päättele, että lakkauksen täytyy olla jo kuivunut, onhan siitä sentään jo 30 sekuntia kun levitit kolmannen kerroksen sitä tehokasta pikakuivattajaa.

12. Oho! Huomaa kahden vierekkäisen kynnen lakkauksissa vastakkaisista sisäsyrjistä löytyvät lovet, kynnet näköjään sitten kuitenkin osuivat yhteen kurkotellessasi sinne ruokapaketin pohjalle tai näpräillessäsi housunnappeja auki. Toista kohtia 3-7 sekä kohtaa 10 ja yritä minimoida vahingot.

13. Ihaile kättesi jälkeä. Sitten ihaile jälkiä käsissäsi: ylläolevan ohjepiirroksen kuvista 6-9 on näköjään vahingossa jäänyt piirtämättä lähestulkoon omista sormistasi löytyvät, koko sormenpään peittävät, vähän ohi menneet lakkakerrokset. No kyllä ne siitä repimällä ja näpräämällä pois saa…

14. …jos vain olisit antanut niiden reunojen ja lakkausten kuivahtaa kunnolla! Totea, että kynsinauhat ovat nyt varsin suttaantuneet ja entistäkin epäsiistimmän näköiset, kärkien lakkauksetkin ovat ilmeisesti hivenen rullautuneet. Yritä vielä toistaa tarpeen mukaan kohtia 3-7 sekä 10.

15. Ruuvaa lakkapullojen korkit kunnolla kiinni, etteivät kallisarvoiset lakat kuivahda pulloon. Sohaise äsken paikkaamasi peukalonkynsi komeasti pullonkorkkiin, totea kynnen kuuteen ohuehkoon (not) lakkakerrokseen jäänyt kolmen millin paksuinen lovi ja poistu kiroillen kylpyhuonetta kohti hakemaan pumpulia ja kynsilakanpoistoainetta. Toista jälleen kohdat 1-15.

Ei jumalauta.

Kommentoi

  1. Nimenomaan!

  2. Jotain tuttua tossa touhussa, heh…

  3. :D juuri näin se menee!

  4. […] viime viikolla, kuinka kynsienlakkaus sujuu minulta kuin tanssi vain ja on lähestulkoon mielipuuhaani. […]