villashortsit


Päivän haaveilun kohteena olkoon villakangasshortsit: kylläpä tahtoisin. Liekö tuntuisi kuitenkin tyhmältä pitää shortseja marraskuussa, vaikka kuinka olisivat villaa ja alla sukkahousut, joissa ei ole deniereissä säästelty? Miksi lyhyt hame tuntuu täysin normaalilta ja kaikin puolin ok-valinnalta, mutta ajatus talvishortseista edelleen hieman töksähtää? Pitäisikö tämäkin sitten vain kokea ja todistaa luulonsa vääriksi – houkuttaisi nimittäin kovasti, etenkin jos tarjolla olisi paksumpaa harmaata kangasta.. Mm.

Neule Alexander Wang Chunky Polar Fleece Henley, $875
Kauluspaita Y’s by Yohji Yamamoto Round Collar Shirt, $470
Shortsit Acne Wool Macau Shorts, $230
Kengät Rag & Bone Wessex Lace-Up Boot, $550
Laukku 3.1 Phillip Lim Pashli Satchel, $895
kaikki lagarconne.com

Kommentoi

  1. Mulla on ihan sama juttu. En tiedä suhtaudunko useammin paheksuen vai kadehtien niihin, jotka pitävät shortseja myös syksyllä/talvella. ”Hö, shortsit talvella?? Ne kyllä näyttää tosi kivalta, mutta että shortsit talvella??” Lyhyehkössä hameessa ei juuri ole paheksuttavaa talvikeleilläkään. Mukavannäköinen kollaasi, ottaisin heti laukun, kengät ja paitiksen. Niin ja ne shortsit :)

  2. No, shortsit ovat kesävaate. Syksyllä ne pakataan muiden kesävaatteiden kanssa laatikkoon ja nostetaan se ylähyllylle kevättä odottamaan. Talvella pidetään talvi-ihanuuksia. Sitten ne shortsit säilyttävät kesäisen ihanuutensa. Olen puhunut :-)

  3. Sointu, ehkä mä oon vaan kade kun en osaa! Useimmissa kesähameissa on kyllä vaan se hyvä puoli, että niitä voi käyttää talvisin vaikkapa kaksien villasukkisten kanssa ja kesällä paljain säärin.Talvishortseilla ei taasen ole käyttöä kuin muutamana kuukautena vuodessa… (Toisaalta, on sitä kyllä olemassa villakankaisia hameitakin, joten puolustuspuheeni ei ole täysin aukoton :D)

  4. Satu, ugh! :D Mut mitä jos ei oo vielä täysin tajunnut shortsien kesäistä ihanuutta? Saako silloin harjoitella myös talvisin shortsien ystäväksi?

  5. Inke hyvä, lupaan olla henkilökohtaisesti loukkaantumatta, jos päätät harjoitella talvella shortsien käyttöä niiden kesäisen ihanuuden tajuamiseksi :-)

  6. Kiitos Satu! Toistaiseksi olen kuitenkin leirissäsi, katsotaan jos tässä vielä sarkashortsiin hurahtaa…