9 x rucksack

Reppu ei ole tuntunut näin ajankohtaiselta sitten ala-asteen. Tuntuu siltä, että moinen sopisi niin töihin, matkalle kuin vapaa-aikaan, toki hieman repusta ja työpaikasta riippuen. Kuvassa omat tämän hetken suosikkivaihtoehdot.

Reput valmistajittain vasemmalta ylhäältä:
Fjällräven
, Ally Capellino, Sandqvist, Ally Capellino, Grafea, Eastpak x Kris Van Assche, Royal Republiq, Makr, Herschel Supply Co.

Kommentoi

  1. Äiti on oikeassa!

  2. Samaa mieltä Hanna-Katariinan kanssa! Kiitos vinkistä, mom! Taitaapa mennä tilaukseen. :)

  3. Hei äiti, haluatko alkaa blogin vierailevaksi vinkkaajaksi – tuntuu sujuvan? :)

  4. No voin kyllä vinkata, jos kohdalle sattuu. Mutta otatko riskin, että blogin taso laskee…

  5. Suosittelen kuitenkin myös tätä klassikkoa. Ostin omani joskus 2004 (hintaa silloin sillä oli kokonaista 9 euroa) ja vieläkin priimakunnossa. Selvinnyt euroopanreissut, Roskilde-sekoilut, useamman vaelluksen ja ajoittain miltei päivittäisen käytön vaikuttaen ylipäätäänkin silti miltei tuhoutumattomalta. Saksalaista funktionalismia parhaimmillaan.

    http://www.varusteleka.fi/product/ilman-rankaa-pienemmat-kaytetyt/bw-jaakarireppu-kaytetty/_2IE0SOYU5

  6. […] Repuista täällä on aiemmin haaveillut lähinnä tuo herrashenkilö, on ilmeisesti onnistunut tartuttamaan tarpeen ja tahdon minuunkin. Tai sitten syyllisenä on tuo jumittava olkapää, joka kiukuttelee pysyvästi täyteenlastatun olkalaukun kapealle hihnalle. […]