hiipivä hiawatha

Minnetonka-mokkasiinien perään haikailin hieman jo viime syksynä, jollen aiemminkin. Kevään ja mokkasiinikelien tultua aloin ilmoittelemaan Janille jokaisesta vastaankävelleestä mokkasiiniparista. Jan ei kylläkään täysin ymmärtänyt villitystäni – ainakaan alkuun. No, aina kaikkea ei kai voikaan..

Kadut tuntuivat oikein vilisevän mokkaa hapsuilla, mutta kaupoissa en moisia kenkiä sitten kuitenkaan nähnyt. Eipä vain sattunut tulemaan vastaan enkä oikein tiennyt, mistä etsiskellä. Internet toki olisi palvellut kengänhimoista, mutta nämä oli kyllä pakko sovittaa… Raja hauskan ja naurettavan välillä kun on toisinaan kovin, kovin häilyvä.

Sitten ne hapsukkaat pääsivät oikein yllättämään minut Berliinissä, pojottivat hieman eksyneen näköisinä Kreuzbergissä sijaitsevan bootsi- ja nahkaliikkeen ikkunassa kaiken rajun ja raisun keskellä. Enpä tosiaan olisi tullut sieltä tarkistaneeksi, elleivät olisi ikkunaan päätyneet! 65 euroa, nyt on millä hiipiä. (Tai tasapainoilla siinä hauskan ja naurettavan rajalla.)

Kommentoi

  1. Noi on kyllä hienot…. huoh, vähän tekis mieli kanssa!

  2. Taru, ovat ne kyllä kieltämättä aika liikuttavat :D

  3. Noi on söötit! Omistan kahdet aivan ihanat mokkasiinit, mutta silti ne makaa kenkätelineessä koskemattomina. Sun pitää selkeesti laittaa jotain kuvia mokkasiineista tositoimissa meidän muiden inspiraatioksi!:)

  4. hei, mikä koko luokitus näissä on? Brandosissa taisi lukea että 7 vastaa 38, vaikka englannissa se on 5…

  5. jopunen, onko se sitten jenkkikokoluokitus vai mikä – omani ovat kokoa 5 ja jalkani on eurokokoa 36.