mulle ja

Repuista täällä on aiemmin haaveillut lähinnä tuo herrashenkilö, on ilmeisesti onnistunut tartuttamaan tarpeen ja tahdon minuunkin. Tai sitten syyllisenä on tuo jumittava olkapää, joka kiukuttelee pysyvästi täyteenlastatun olkalaukun kapealle hihnalle.

Mahtuisikohan tuohon reppuun läppärikin? Olisikohan minulla sitten yhden sijaan kaksi kiukuttelevaa olkapäätä? Suurin huolistani kuitenkin: saakohan tuota konjakinruskeana?

Rag & Bone Mountain Pack $275, lagarconne.com

Kommentoi

  1. mielettömän ihana reppu, jotenkin todella klassisen näköinen! Itse olen enemmän olkalaukku ihmisiä, mutta varmaan sitä tottuisi myös käyttämään reppua kunhan harjoittelisi :)

    diamondgirl-janika.blogspot.com

  2. diamondgirl, ihana on eikä ole kyllä mitään ylimääräisiä härpäkkeitä! Vaikka tykkäisin hirmuisesti myös jostain kankaisesta repusta, jossa olisi konjakinruskeat nahkaremmit niin tämän pystyisi varmaan yhdistelemään jotenkin myös hieman tyttömäisempiin lookeihin. Hmmm….

  3. Suosittelen http://sortlakrids.dk/produkter.html Skoletaskea; löytyy linkistä muutaman klikkauksen takaa. Ei ole vielä omakohtaista kokemusta, mutta lähtee tilaukseen heti kun saan värin päätettyä. Sopii ainakin meikäläisen kaltaiselle laiskalle laukun vaihtajalle paremmin kuin nenä päähän ja on vieläpä tehty ekonahasta (mitä se nyt sitten tarkoittaakaan).

  4. Taru, uu wau, onpa kivannäkönen! Pitääpä kartoittaa noita saatavilla olevia värejä… Toisaalta mä olen kyllä niin tylsä että laukkuni on aina joko musta tai ruskea, heh. Kiitos vinkistä, pitää katsoa nuo muutkin tuotteet läpi!