same same but different

Tässä kaksi vaatekappaletta, jotka liikkuvat jossain pikkutakin ja kauluspaidan välimaastossa. Vasemmanpuolinen on Our Legacyn, oikeanpuolimmainen NN07:n. Kuvissa nämä eivät näytä kovinkaan kummoisilta, mutta oikeassa elämässä ne pääsevät oikeuksiinsa. Tiedän, koska pääsin todistamaan näkyä Tukholmassa.

Molemmat ovat hieman farkkutakin tapaisia, mutta toisin kuin farkkutakeissa, kangas on ohutta ja pehmeää, jonka ansioista istuvuuskin on erinomainen. Sopivan rentoja vaatekappaleita molemmat, jotka soveltuisivat näin kevään kynnyksellä erinomaisen hyvin kerrospukeutumiseen.

Keksisin helposti kymmeniä asuja, joissa voisin näitä käyttää. No, kaikkea ei voi, eikä edes tarvitse saada. Mutta taidanpa tästä huolimatta käydä tarkistamassa josko Our Legacyn tekele olisi tullut Beamiin ja jos NN07:n vastaava olisi ilmaantunut merkin omalle osastolle Stockmannilla. Ihan vain mielenkiinnosta…

Kommentoi