early bird

Synttärilahja 2011 tuli eilen kotiin, noin kaksi kuukautta etuajassa. Kun hieman pelotti, että loppuvat kesken ja jään ilman ja…

Eivät loppuneet, mutta nyt pelottaa, miten muka selviäisin järjissäni ottamatta tuota ihanuutta käyttöön ennen huhtikuun loppupuolta. Eipä taida toteutua. Tällä hetkellä olemme Tukholmassa ja kannan jatkuvaa huolta siitä, miten se pärjää yksin kotona ja josko joku luonnonmullistus tai karmiva onnettomuus tuhoaa sen viikonlopun aikana ennen kuin ehdin oikeastaan edes tutustumaan siihen.

Palaan takaisin maanantaina, Jan jatkaa matkailua ja tulee kotiin vasta perjantaina. Mitäpä luulette – pysyykö paketti kiinni, kun sitä (tai siis minua) vahtiva eagle-eye on muilla mailla?

Ps. Eilinen Nationalin keikka oli pala taivasta.

Kommentoi

  1. Hei Inke!

    Vanhasta jutusta asiaa: onko Ice Runner -mummopiikit olleet vielä kokeilussa? Onko niistä mitään hyötyä kevättalven liukkailla keleillä?

  2. Moi Yvonne, kerran olen vasta piikkejä testannut kun olen viihtynyt viime aikoina kuntokeskuksen armollisessa ilmastossa :D Toimivat ja on niistä apua, mutta pidemmillä lenkeillä alkaisivat taatusti sattumaan päkiöihin, kyllähän ne tietty tulevat ylimääräiseksi kerrokseksi sellaisenaan toimivaksi suunnitellun lenkkarin päälle. No, ei talvella juuri puolta tuntia/muutamaa kilsaa enempää ulkona viihdy juoksemassa (minä ainakaan), nelisen kilsaa niillä menee mielestäni kivasti. Kokeile, tuohon hintaan ei ole hirveä menetys.. Ja jos eivät juoksukäytössä toimi, niin ainahan voit ottaa ne uudestaan käyttöön sitten eläkepäivillä :D

  3. Mä oon vastaavien kanssa viihtynyt pitkilläkin (no, suhteellisen) lenkeillä ja ei ne pahasti häiritse tuntumaa mut 10km kohdalla saattaa alkaa hiertää hiukan pikku varpaan tyveen. Kovalla jäällä ne ei auta ollenkaan; olo on kuin tylsillä luistimalla olisi liikenteessä.

  4. Totta, että nyt on paremmat juoksukelit salilla :D Pikkupyrähtelyä itselläkin tuo juoksentelu viime aikoina ollut, enemmän mennyt kävelyn puolelle. Käyn kuitenkin katsastamassa paikallisen CO:n, jos sieltä piikit löytyisi, vaikka sitten vanhuuspäivien varalle :)

  5. Elleni, toivottavasti mäkin voin jonain päivänä kertoa miltä noi tuntuu 10 km jälkeen :D

    Yvonne, testasin muuten tänään ekaa kertaa ikinä miltä juoksumatto tuntuu… Tuntuihan se, 40 minuutin ajan jopa! Aika kivaa vaihtelua. Eikä tarvinnut mummopiikkejä :D

  6. […] yhteislahja Janilta ja minulta itselleni saapui odottelemaan juhlapäivää hyvissä ajoin jo kuukausi sitten. Eihän se pussukka sitten pitkään suljettuna säilynyt, moisen söpöliinin hautominen kaapin […]