synttärilaukku

Synttäreihin on vielä kuukausi, yhteislahja Janilta ja minulta itselleni saapui odottelemaan juhlapäivää hyvissä ajoin jo kuukausi sitten. Eihän se pussukka sitten pitkään suljettuna säilynyt, moisen söpöliinin hautominen kaapin perällä olisi ollut silkkaa hulluutta.

Pieni ruskea laukku-laukkunen on aivan täydellinen. Sisään mahtuu empiiristen kokeiden perusteella ainakin pari puhelinta, iso lompakko, avainpussukka ja puuterirasia, vieläpä nenäliinapaketti ja huulirasvakin. Se on melkoisen paljon kaksikymmentäviisi senttiä leveälle laukulle se.

Erityisesti odotan tästä mukavaa reissukaveria: olkahihna on riittävän pitkä, jotta laukkua voi kantaa muutenkin kuin yhdellä olalla roikottamalla. Lisäksi magneettikiinnitteisen kansiläpän alla on pari vetoketjullista taskua sekä vielä yksi lisää laukun takapuolella. Ehkäpä nämä pienet esteet estävät edes niitä tumpeloimpia taskuvarkaita iskemästä. Laukkuahan voi toki myös kantaa kädessään tuosta sievästä, pienestä kahvasta. Silloin se vasta erityissöpö onkin, kuin kutistettu koulusalkku.

Söötti, käytännöllinen, ajaton ja vähäeleinen – mitäpä tässä ei rakastaisi? Mmm, ja tuo täydellinen konjakin sävy. Hieman toki harmittaa, ettei juhlapäivänä ole enää pakettia avattavana.. Mutta hymy tulee taatusti kasvoilleni vielä silloinkin laukkua availlessani. Siinäpä pakettia kerrakseen, vuosiksi eteenpäin.

3.1. Phillip Lim Minnie Envelope Purse – ensimmäinen tilauksemme ihanasta La Garçonne-nettikaupasta. Toimii.
(Laukku on tosin sieltä jo loppuunmyyty, mutta net-a-porter.com palvelee tällä hetkellä laukunhimoisia.)


Kommentoi

 1. kyllä synttärilaukku aina synttärikakun voittaa. se on ihana laukku-laukkunen!

 2. ihan älyttömän söpö!!

 3. Hei! Mites tulli maksut ??? Saitteko neuvoteltua ne ?

 4. Hanna, näinpä taitaa olla. Toivottavasti edes leivoksen kuitenkin saisin, om-nom :)

  pauliina
  , kiitti, oon samaa mieltä :)

  Heini
  , no ei (juukeli), mutta laskin ennen tilaamista auki mitä veska tulleineen maksaa ja tein päätöksen siihen hintaan perustuen.