12/12/10

Kävimme sunnuntaikävelyllä. Kiertelimme joulumyyjäisiä ja nautiskelimme hangista ja pikkupakkasesta. Ostin Stockalta jouluvalot ja asettelin ne juuri keittiön ikkunalaudalle, voi hyvä luoja. Keski-ikä ilmeisesti koputtelee oven takana. Siis mistä lähtien sesonkisisustaminen on kiinnostanut minua? Toinen jalka haudassa, toinen banaaninkuoren päällä.

Nätit ne kyllä ovat. Toivottavasti naapurimmekin ilahtuvat niistä – eritoten se vastapäisen talon mummo, joka estottomasti tuijottaa toisinaan keittiöömme ruokailuhetkinämme ikkunastaan alusvaatteisillaan. Iloa ja valoa!

Pipo Our Legacy
Neule ja mekko sen alla Whyred
Villasukkahousut Bleuforêt
Kengät Wolverine
Takki A.P.C.
Huivi Burberry
Laukku Mulberry
Asun viimeistelevä muovipussi Stockmann

Kommentoi

  1. Inke, noi kengät on aivan huiput!

  2. Kiitos Hanna, olin pähkinöinä niistä myös tänään :)

  3. Kuvia jouluvaloista! (ja naapurin mummosta)

  4. Katsotaan, jos joskus vaikkapa jonkun kuvan taustalle päätyisivät :) Ei mitään älytöntä, kirkkaassa piuhassa lämpimänsävyisiä pienenpieniä led-valoja. Heitin ne ikkunalaudalle ja siinä saavat tuikkia uuteenvuoteen. Tadaa. Kokeilin ensin tunkea niitä maljakkoon, näytti jokseenkin köpöltä.

    (Seuraavan kerran kun yhytämme mummon seuraamasta ruokailuamme, otamme kuvan. Hähähää.)

  5. Hihhihii.. :D Olipa tuju postaus.

  6. Voih, olen täysin rakastunut tuohon Whyredin neuleeseen! Melkeinpä taidan vinkata paremalle puoliskolle että tuossa olisi täydellinen joululahja, mutta ensin minun on selvitettävä yksi juttu: onko se aivan superlämmin? Paksuissa, lampaanvillaisissa neuleissa oloni on yleensä vähän niin kuin saunassa istuisi, joten jos neule on turhan paksu pitää varmaan jättää jollekin muulle onnekkaalle…

  7. Annu, hahah! Toisinaan tujahtaa :D

    Marita
    , täältä paidalle vain lämpimiä suosituksia! Tämä ei ole mielestäni mikään paksu, hiostava pakkopaita vaan mukavan ohutta, n. 2 mm paksua neuletta. Väljälinjainen tosin, alle saa sitten tarvittaessa enemmänkin tavaraa. Itse en ole tämän kanssa laisinkaan ahdistunut, alle voi pukea kauluspaidankin paahtumatta sisätiloissa. Ei ole muuten nyppyyntynyt pätkääkään. Parastahan on vielä neuleen nimi ”Jou”, kuinka täydellistä :D

    Koot ovat muuten ehkä enemmän reilunpuoleisia, mulla on tästä neulepaidasta koko XS, saman sarjan neuletakeista tosin koko S… En tiedä, olisiko näissä sitten mitään varsinaista suurta mittaeroa, paidasta ei vain ollut enää S-kokoa jäljellä niin en päässyt testaamaan :D Helman pituus ei tässä ihan riitä mekoksi mutta ei paljon puutukaan. Olen elänyt tässä ja neuletakeissa hankinnan jälkeen, kiskon niitä joka päivä kaiken päälle ja jännästi ne vain toimivat about kaiken kanssa. Toivottavasti pukki muistaa sinuakin paidalla ;)

  8. Saisko jotain kommenttia noista villasukkahousuista, vaikka verrattuna Falken versioon? Hinnan ja laadun suhde kiinnostaisi erityisesti. :)

  9. Kiitos selostuksesta, minua olikin jäänyt tuo paidan koko vähän mietityttämään, joten onneksi sain siihenkin kysymykseen vastauksen. Kuulostaa aika täydelliseltä neuleelta, joten se menee nyt toivomuslistalle. Toivottavasti olen sitten ollut pukin mielestä tänä vuonna tarpeeksi kiltti. ;)

  10. wry, nämä Bleuforêtit ovat olleet mulla vasta kolmisen viikkoa, ainoat Falkeni ovat viime talvelta ja toki tällä hetkellä ne Falket ovat hieman nyppyisemmässä kunnossa kuin uutukaiset ;) Bleuforêtit ovat kyllä pitäneet kutinsa tosi hyvin, pari pientä nyppyä on löytynyt nilkkurinsuun tienoilta mutta ne nyt olivat odotettavissa. Näissä omissani on kylläkin sellainen ribattu pinta ja lisäksi ne ovat harmaat, veikkaan että näissä ei nypyt näykään niin hyvin kuin tasaisissa mustissa Falkeissa. Falketkin kyllä ovat ihan ehtaa laatua, taidan kohta silitellä omiani nukkaleikkurilla ja sitten niillä taas pärjää hyvän tovin.

    Bleuforêtit ovat muuten Stockalla nyt kantistarjouksessa, itse maksoin näistä just marraskuun puolella suolaiset 49,90 € mutta nyt irtoaa vissiin kymppiä halvemmalla. Sen vielä sanon että olkaa tarkkoina kokolappujen kanssa – Bleuforêtin koot ovat tosi pienet! S olisi ollut mulle varmasti napakka, M oli loppuunmyyty.. Ostin riskillä L-koon ja olen tyytyväisempi kuin ikinä :D Pidän villasukkisten alla aina normisukkiksia, näiden alle nyt ainakin mahtuu.. Ovat hieman väljät, mutta eivätpähän roiku haaroista tai roiku ärsyttävästi jossain lantion alapuolella. Talvella kiskotaan sukkikset korviin! :D

    Marita, aattoiltaa odotellessa, siis! :)

  11. Nuo Bleuforetit,( sori, thaimaalainen kone ei löydy oikeaa eetä ), ovat myös minun suosikini, jos on kyseessä villa-silkkisekoitteiset versiot. Ostin omani Stokkan kantis tarjouksesta viime vuonna. Kulutukseni on tosi kovaa, joten kuluivat kantapäistä puhki nopeasti, mutta neuvokkaana tyttönä leikkasin terät pois ja tein niistä legginssit. Ovat käytössä edelleen, alla Wolfordin parissa viikossa törkeän näköisiksi nyppyyntyneet merinot ja päällä harmaat tai mustat Bleut. Mustissa näkyy muutama nyppy, harmaista niitä ei tosiaan edes erota. Loistokamaa mielestäni! Mutta nukkaleikkuri, millaista käytät?

  12. Sanna, just samat villa-silkkisukkikset kyseessä! Ja kiitos vinkistä, täytyypä silpoa omat villahousuiksi sitten kun aika koittaa. Ensi alkuun taidan kipaista Stockalta myös mustat versiot sukkiksista, kun joulukuun kantistarjous on vielä voimassa.

    Mun nukkaleikkuri on äidiltä saatu ja aivan loistava! Se on järeämmän kokoinen kuin ne kympin OBH Nordicat, tällä siistimisessä ei mene ikä ja terveys kun terä on suurempi kuin 2 euron kolikko :) Ei taida ihan sama olla, mutta pitkälti tällainen: http://www.ompelijanmaailma.fi/verkkokauppa/index.tmpl?id=856;show_longdesc=1

    Suosittelen vahvasti!

  13. […] on käytännössä samanlaiset kengät, ne piristävät ja pitävät minua pystyssä jo toista talvea. Kamelinväristä villakangastakkia […]