gaga for ga 828

Silmälasivimma jatkuu ja se päivä, kun Giorgio Armani pääsee tekemään debyytinsä blogissamme, näkee nyt päivänvalon. Tämän ansiona on herran tuore – tai no, merkin 80-luvun mallistoista päivitetty – silmälasikokoelma Frames of Life ja erityisesti kokoelmasta löytyvä upea kehys nimeltään GA 828.

Pidän erityisesti ylimmäisen kehyksen värityksestä ja mielestäni on ilo nähdä, että myös Armani on päättänyt siirtyä takaisin minimalistisemmalle polulle laseissaan. Pelkistetty on aina parempi, ainakin meilläpäin.

Tietäisiköhän joku teistä mistä voisi löytää kuvia tulevista silmälasimallistoista? Kuulin nimittäin, että juuri Armanilta olisi tulossa aivan mielettömän hienoja aurinkolasikehyksiä ensi kevääksi. En millään malttaisi odottaa siihen asti….

Kommentoi

  1. usein kehysvalmistajat pihtaavat nettikatalogeja plagioinnin vuoksi. ga:n maahantuoja kehys ja aurinkolasi puolelta on safilo, ehkä sieltä voisi kysellä. optikkoliikkeet saavat paperikatalogeja mallistoista, jos sellainen rantautuu työpaikkaani niin kerron heti!

  2. Ymmärrän, mutta erottuvatko silmälasi- ja vaateteollisuus tosiaan toisistaan niin paljon? Onkohan tuo sitten kilpailuetu vai saattaako toimia jopa haittana? Jos mietitään kuinka paljon ”ilmaista julkisuutta” esim. vaatevalmistajat saavat mediassa, blogeissa yms. Täytyy käydä jututtamassa vähän ihmisiä tästä aiheesta :) Tuntuu hieman vanhanaikaiselta ajattelulta tuo mallistojen pimittäminen!

    Jos muu ei auta, niin olisin melkein valmis perustamaan pienen epävirallisen optikkoliikkeen, jotta saisin edes ne paperikatalogit :)

  3. Hei! Eikä! Mä just googlailin vielä kuvia mun uusista laseista ja päädyin tänne. Mulle tulee tuollaiset hiekan väriset. Kävin kaverin lasien innostamana optikolla (huomasin, että näin laseilla paremmin…) ja olihan mulla tarvetta laseille. Minä rouva Täydellinen Näkö. La Lunette noita myy Fredalla.