diemme +1

Miehekkäät möhkökengät talveksi kiehtovat yhä ja aina vaan. Wolverine-kenkien kanssa en ole saanut päätöksiä tehtyä, taidan ehkä odotella seuraavaa Tukholman reissua. Toisaalta näin viime yönä unta siitä, että kaikki kolmekutoset olivat varattuina ja odottelin kiivaasti parien vapautumista nettikauppaan. Onko tämä enne? Ostatteko te ne kaikki pois ennen kuin saan päätöksiä tehtyä?

Jan esittelikin blogin puolella miesten versioita Diemme-kengistä, sattuman kaupalla törmäsin tänään kenkien tyttöversioon. Komiat ovat, mutta ei näistä taida Wolverinejen kilpailijoiksi olla… Nämä näyttävät mielestäni olevan jokseenkin enemmän tosissaan kuin Wolverinet. Haluan köpöt ja hieman hassut pojilta lainatut miniatyyrikokoiset talvikengät, nämä Diemme-kenkien tyttöversiot eivät taida hassutella tarpeeksi, näillä voisi mennä vaikkapa vaeltamaan.

On se tämäkin. Kaappiin päätyi tänään kerrassaan ihastuttava puuterinvärinen pitsimekko, silti himoitsen miehisiä möhkökenkiä. Älkää huoliko, toistaiseksi en ole yhdistämässä näitä samaan asuun. Tai no, toisaalta…

Diemme Roccia Vet Begonia Boot, 265 €, nittygrittystore.com

Kommentoi