aivan liikaa, aivan oikein

Kyllä on ihmismieli hämärä. Kaiken järjen mukaan ja ankeahkon makuni tuntien tuo solkikiinnityssysteemi kaiken härpäkkeineen ja kimaltelevine killuttimineen on aivan liikaa ja silti tuo veska saa minut huutamaan hoosiannaa.

Kaunis, ja eritoten ruskeana. Tämä siitä huolimatta, että mieltymykseni yleensä sallivat runsaammat metallidetaljit vain helpommin hallittavassa mustassa ympäristössä. Ehkäpä se on tuo kiltti, koululaukkumainen muoto joka saa minut yllättäen haukkomaan henkeäni ihastuksesta, vaikka mukana on pari jättikokoista hopeista niittiäkin joita en aiemmin ole omaan kaappiini ole ollut päästämässä. Kaunis, kaaaauuuniiiiis!

Proenza Schouler PS 11 Small Bag, $1850, lagarconne.com

Kommentoi

  1. Jep, tuota laukkua olen itsekin ihastellut. Muutenkin PS:n tuotteet vetoavat minuun todella usein, vaikka en yleensä tykkääkään killuttimista ja koristuksista. Pojat osaavat todella taidokkaasti yhdistää klassisen ja modernin tyylin. Ensi kevään mallisto oli mielettömän upea.

  2. …ja jos pitäis valita yksi ainoa mallisto, johon pukeutuisin lopun ikäni, se olisi PS:n Pre-Fall 2009.

  3. Sointu: todellakin. Proenza Schouler on rakkautta ja tuo mallisto ihana. Tosin minusta myös ensi kevään mallisto on upea. Olen samaa mieltä kanssasi, voisin ilolla pukeutua vain PS:n vaatteisiin koko ikäni. Sitä odotellessa tuo laukku kelpaisi…

  4. sointu ja mariaelina, hitto kun pääsisi sellaiseen valintatilanteeseen jossa meille annettaisiin PS:n pre-fall 2009 loppuelämäksi :D Kertokaa, jos tiedätte missä tilaisuus järjestetään! Laukkuunkin voisin kyllä sitoutua pidemmäksi aikaa…