toisilleen tehdyt

A.P.C.:n punaruudullinen mekko on supersöötti, ehkä jopa liian. Steven Alanin herraskainen takki taasen on kieltämättä asiallinen, mutta yksinään jopa hivenen kuivakka.

Ällömakeuden riskin häivyttäisin kiskomalla mekon päälle bleiseriksi tuon Steven Alanin virkamiestakin, pitäisin siitä kynsin hampain kiinni myös sisätiloissa. Uskoisin mekon hivenen rauhoittuvan ja totisen takin heräävän eloon.

Sieluni silmin näen itseni ylläolevassa asussa jouluostoksilla Lontoossa, taivaalta satelee hiljalleen lunta ja poskipäät helottavat pikkupakkasesta. Harmillista, etten tietääkseni ole menossa Lontooseen jouluostoksille, hyvin mahdollista etten ainakaan noissa vaatteissa.

Steven Alan Cornelia Jacket, $375
A.P.C. Sailor Dress, $250
lagarconne.com

Kommentoi

  1. EIH mikä kuvaus jouluostoksista. Mä haluan.. tarvitsen (!) tuollaisen hetken nyt!

  2. eikohan asia ole nailla puheilla paatetty, welcome to the big smoke !

  3. Annu, onneksi haaveilu ei maksa mitään ja on taatusti miellyttävämpää kuin todellisuus… Haaveiden ulkopuolella jouluostoksilla on vain ryysis, kuuma, ulkona sataa räntää ja kädessä on kotimatkalla liian monta väärän muotoista roikkuvaa, painavaa, ärsyttävää kassia, nyssykkää ja pussukkaa. Äläkä unohda jonottaa tuntia paketointipalveluun!

    emmi, mistä saamme minulle haaveideni asun? :D Oi kun olisikin ihanaa tulla Lontooseen! Edellisestä kerrasta on jo pari vuotta, yhyy.

  4. Kiva postaus, just toi lopun fiilistely… :)

  5. Miia, kiitos :) Olkoonkin että hieman kirvelee, kun ei ole reissua tiedossa..