steven alan fall 2010 for women

Steven Alan osaa, ohessa kuusi suosikkilookiani merkin tämän syksyn lookbookista. Niin hienoa, että hieman heikottaa! Nuo kaikki täydelliset harmaan sävyt, seuranaan komea tummansininen ja hentoinen valkoinen. Ja nuo mittasuhdeleikittelyt – sopivasti ylimitoitettua, sopivasti kinttanaa, väliin ihan istuvaakin. Herrainvaatetta ja rusettimekkoa, kipparitakkia ja minishortsia, kaikkea sopivassa suhteessa.

Paitsi että tällainen miellyttää silmääni kovasti, näyttää koko touhu äärimmäisen mukavalta päällepuettavalta. Kaikki on pitkälti yhdisteltävissä, vaatteet pelaavat saumattomasti yhteen sävyiltään, leikkauksiltaan ja hengeltään. Steven Alan -tytön kaapissa on taatusti aina jotain päällepantavaa. Jos Miss Steven Alan myöhästyy bussista, se johtuu vain siitä että hän ei osannut millään valita minkä kaikista ärsyttävän täydellisistä asukokonaisuuksistaan hän juuri tänään pukisi päälleen. Pah, jos se valitsi minishortsit, bussi takuulla odottaa häntä pysäkillä.

Kommentoi

  1. HOOH!

  2. Ylärivin oikea laita ja alarivin keskimmäinen. VAU! Ihania.

  3. Ylärivin keskimmäisen kuvan vaatteet voisivat ystävällisesti siirtyä omaan vaatekaappiini :)

  4. […] Alanin onnistuminen syksyn malliston kanssa ei ollut mitään moukan tuuria – tämän kevään vaatteethan ovat vieläkin […]