mies paikallaan

Glenn O’Brien oli vielä kymmenen minuuttia sitten itselleni täysin vieras nimi, vaikka herralla on pitkä ja vakuuttava meriittilista niin musiikin kuin myös muodin parissa. Hänet on jopa äänestetty yhdeksi Amerikan tyylikkäimmistä miehistä, enkä yhtään ihmettele valintaa nähtyäni nämä kuvat. Jokainen asukokonaisuus on todella hieno, vaikka tyyli vähän vaihteleekin. Kuvissa näkyy mies, joka viihtyy vaatteissaan.

Herra tuli itselleni tutuksi loistavan Backyard Billin kautta, josta löytyy GQ-lehdelle tehty kuvareportaasi. O’Brienilla on myös oma kysy ja vastaa -palsta nimeltään The Style Guy GQ:n sivuilla, jossa hän vastailee lukijoiden tyylikysymyksiin. Siinäpä mies paikallaan.

Kommentoi

  1. Glenn O’Brien on hieno mies. Tyylit kohdallaan, mutta erityisesti mies kunnostautui aikoinaan New Yorkin no-wave -skenen parissa. Tsekkaapa youtubesta esim Glenn O’Brienin TV PARTYa. Myös äänessä no-wavesta kertovassa Blank City-dokkarissa.

    Jonkinsortin nerosta kyse.