tolpan nokassa

Kaapistani puuttuvat edelleen mustat peruskorkkarit. En ole kylläkään aivan varma, voiko noita 13 senttimetrin mokkaisia klompsuja enää laskea peruskorkkareiksi, mutta jotenkin moiset tuntuisivat enemmän omilta kuin näyttävät, sirot ja julmat stiletot. Kun eivät nuo minun peruskorkkareita kaipaavat juhlamekkonikaan mitään järin vetävän näköisiä ole, sellaisia silkkisiä ja villaisia pussukoita vaan. Mautonta, mutta sopii tyyliin!

Nuo kuvan kengät ovat todella nätit luonnossa, näin ne Beamissa noin kuukausi sitten. En uskaltanut sovittaa, kärsin lievästä korkeanpaikankammosta enkä tiedä, miten minulle olisi käynyt 13 senttiä korkeammalla. Liekö olisi mennyt nuppi ohuemmasta ilmanlaadusta niin sekaisin, että olisin alkanut viuhuttelemaan luottokorttiani ympäriinsä holtittomasti. Parasta pysyä toistaiseksi maan tasalla – lyhyenä, peruskorkkarittomana ja luottokelpoisena.

Acne Vega Suede Platform Pumps, 330 €, net-a-porter.com

Kommentoi

  1. Makeat! Yleensä möhkökengät eivät puhuttele, mutta näissä on jotain – olisiko häivähdys vintagehenkeä?! Hintalappu ei ole ihana, jätän Visan kotiin, jos koskaan päätän lähestyä kenkiä luonnossa eli Beamissako se oli.

  2. Satu, olisikohan se se vintagehenki sitten.. Noh, ainakin se, että lopputulos on onnistuttu pitämään simppelinä korkeasta ja muhkeasta korosta huolimatta. Ei ylimääräisiä killuttimia tai turhaa kikkailua, ihan tolpat vaan :) Hö, muistelen että Vagabondilla oli viime kesänä jotain vastaavaa, ilman platopohjaa ja sirommalla kärjellä. Jätin alestakin ostamatta, nyt mietin miksi – kai siihen hyvä syy kuitenkin oli.

  3. upeat kengät, mutta ei varmaankaan kovin ajattomat. noilla olisi kyllä varmasti mukava kävellä. kävisi myös arkikäyttöön ulkonäkönsä (ja oletetun mukavuutensa) perusteella.

  4. Hienot ovat Vegat, ihastelin niitä turvallisesti verkkokaupassa myös harmaana (vai onko se enemmän hiekkaisen beige tai jotain). Nuo mustat noilla kullanvärisillä tereillä (?) ovat makoisat samoin.

    Mahdatko tarkoittaa niillä Vagabondin tolppakoroilla Consueloja? Mulla on Consuelat harmaana ja pinkkinä mokkana, mutta mustana pintanahkaisenakin niitä sai. (Niin, on mulla vielä mustat nauhalliset Consuela-nilkkurit; niiden käyttöaika alkaa olla nyt.) Oon tykännyt niistä! Mukavat jalassa, vaikka korko on aika korkea, kun platoa ei ole. Olivat loppukesästä kovassa käytössä ja nyt alkusyksystäkin. Tosin 37 on mulle liian iso, piti valita 36.

  5. Itse hankin Vagabondin mustat peruskorkkarit alesta alkutalvesta, kun moiset puuttuivat vaatekaapistani kokonaan. Kengät ovat kuitenkin jääneet miltei käyttämättä kun lesti on jotenkin sellainen, että kantapää nousee jatkuvasti kengästä pois eikä meinaa millään pysyä kunnolla jalassa. Ajattelin tietysti kaupassa, että päkiätyynyillä ja takaosaan laitettavilla stoppareilla asian saisi helposti korjattua, mutta niistäkään ei ole ollut pahemmin apua.

    Ensi kerralla tästä viisastuneena istuvuuden pitää kyllä olla jo ostohetkellä ehdottomasti kohdallaan =) Ehkä keksin tehdä näille nykyisille vielä jotain (vinkkejä otetaan vastaan…) tai sitten mustien peruskorkkaireiden etsintä jatkuu.