tack samuel, tack industribolaget

Olen jo monen vuoden ajan seurannut erilaisia tyyliä ja muotia käsitteleviä blogeja. Ensimmäisten säännöllisesti seuraamieni blogien joukossa oli ruotsalainen manolo.se, jonka jälkeen kirjanmerkkien määrä on kasvanut tasaisesti, yksi kerrallaan. Nykyään kahlaan läpi noin satakunta eri verkkojulkaisua, miltei päivittäin. Näiden joukossa on kuitenkin muutama joka nousee selvästi yli muiden. Yksi on jo useamman otteeseen mainittu kanadalainen inventorymagazine.com, joka pitkään kulki nimellä h(y)r collective. Toinen, joka varmasti on inspiroinut itseäni eniten ja myös suoranaisesti vaikuttanut siihen, että parhaillaan istun täällä omaa blogiani kirjoittamassa on ruotsalainen industribolaget.

Se toimi heti ensisilmäyksestä ja blogin pitäjän, Samuelin tapa kirjoittaa on todella mukaansatempaiseva. Hänen kollaasinsa ovat todella hienoja ja pidän erityisesti hänen kokonaisuutta täydentämään lisäämistä pienistä yksityiskohdista, kuten esimerkiksi lehdistä, kirjoista tai viskipulloista. Kuulostaa ehkä typerältä, mutta hänen tekemissään kollaaseissaan ne vaan toimivat ja tekevät kokonaisuudesta monesti enemmän kuin osiensa summan. Käykää tutustumassa!

Kommentoi

  1. […] on todella hieno solmio, joka on jo aiemmin tällä viikolla mainitun blogin industribolagetin ja vaatemerkki Story Fallin yhteistyö tulos. Lopputulos on mielestäni […]