sunnuntaikävelylle

Olisipas mukavaa kiskaista päälleen harmaata pehmoista villaa, ruskeaa nahkaa ja valkoista silkkiä, peittää sunnuntaitukka isolla myssyllä ja tallustella hissukseen keskustaan viihtyisään kahvilaan, tilata iso ja oikeaoppisesti valmistettu latte (punaisella maidolla) ja istuskella kaverin kanssa höpöttelemässä niitä näitä tuntitolkulla.

Heh, terveisiä mikä-mikä-maasta: harmaa villa, ruskeaa nahka ja valkoista silkki loistavat täällä lähinnä poissaolollaan, tukkani on sunnuntaisin peitettävissä enintään koko pään peittävällä paperipussilla, Helsingin keskustassa ei viihtyisiä kahviloita liiemmin ole (no, paitsi La Torrefazione, joka ei sekään ole välttämättä niin mysig mutta paikan kaffe ja ruoka kyllä maittavat) ja minä en poistu kotoani sunnuntaisin paitsi pakon edessä. Ja ehkä ruokakauppaan, mutta se lienee laskettavissa pakon edessä -tilanteeksi.

Mutta juu, harmaan sävyt ja ruskea nahka yhdessä – en saa tarpeekseni. Onneksi aina saa haaveilla. (Ja voi olla, että jos tosielämässä sijoittaisin tähän haaveasuun, ei minulla olisi enää varaa siihen kahvikupilliseen.. Saatika kotia, jossa sunnuntainsa voisi viettää.)

Carven Tweed Coat, 560 €
Jerome Dreyfuss Twee Satchel
, 654 €
Carven Shirt Style Dress, 325 €
Rheanna Lingham Peacock Feather Necklace, 122 €
Ralph Lauren Quiana Ankle Boot, 525 €
Peter Jensen Waffle Knit Hat, 73 €
Bless Zip-Detail Scarf
, 260 €
kaikki farfetch.com, paitsi
A.P.C. Jacquard Tights, 50 €, apc.fr

Kommentoi

  1. kalevankadun gran delicato ! muutin takas manseen viime keväänä (asuin kadun toisella puolella) ja delicato on vieläkin oikein hyvä syy lähtee käymään helsingissä. viime reissulla ostin viimeisillä pennosille, jotka jäi junalippujen oston jälkee tilille, mozzarella-pesto-tomaatti -chapatan ja cappucinon. voin sanoo et kannatti! ja jos osaa italiaa, ni on helppo kommunikoida baristojen kanssa. suomeakin ymmärtää hieman :D italialaisin paikka koko suomessa ja paras kahvila kevyesti! nim. kävin italiassa pelkästään ruoan takia.

  2. ni joo. ja on aika ruuhkaista kun koko punavuoren kaikki hipsterit on darrakahvilla viikonloppuisin samaan aikaan klo 12-14.