yay, we’re invited!

Acnen näytös huomenna suoraan Lontoon muotiviikoilta, kello 18.30 Suomen aikaa – meidän olohuoneissamme! Minä taidan parkkeerata koneen ääreen sunnuntaiverkkareissani, edessäni lautasellinen omenapiirakkaa (jos sitä on enää jäljellä tuohon aikaan) ja kupponen höyryävää teetä.

Klikkaahan itsesi mukaan, jos kiinnostaa. Ei sieltä telkkarista kuitenkaan mitään parempaa tule.

(Edit: Aaaargh, luotin eilen johonkin tyhmään aikalaskurisivustoon maalaisjärkeni sijaan ja onnistuin säätämään tänne väärän aloitusajan. Näytös alkaa siis klo 18.30, ei 19.30 kuten aiemmin hourailin. Pahoitteluni.)

Kommentoi

  1. Kiitti vinkistä! Laskinko aikaeron väärin vai alkaako se kuitenkin 18.30?

  2. Heidi, kiitos itsellesi, olit aivan oikeassa! Minä koopailin eilen ja yritin pelata varman päälle ja tarkistelin oikeaa aikaa http://wwp.greenwichmeantime.com/ -saitilla. Jäi näkemättä se pieni ukaasi ”UK is NOT on GMT during summer. For UK TIME ja katsoin vaan siitä ruudusta sen GMT:n, joka oli 3 h Suomen ajasta jäljessä. UK-aika on toki vain 2 h jäljessä ja mä luotan, että sillä mennään näytöksenkin kanssa.

    Eli kello 18.30 it is, kiva kun sinä olit skarppina kun minä en ollut :D

  3. ei tapahdu mitään…..

  4. Ei niin. En tosin muista koskaan katsoneeni onnistuneesti yhtään live-näytöstä netistä – aina ne ovat pätkineet aivan juukelisti :D No, en luovuta. Joku päivä onnistuu vielä.

  5. oli kyllä mahtava streami, erittäin hyvä kuva ja äänetkin kuulu moitteettomasti! Mahtavaa, tästä kiitosta acnelle!

  6. Joo, toimi kyllä mainiosti! Alun yleisöntiirailumahdollisuus oli myöskin nannaa. Ihania takkeja ja jakkuja oli näytöksessä kasapäin, iloitsin lisäksi siitä että mallistossa oli mukavasti tummansinistä – tykkään. Ja se helmimekko!!! Lopun musta niittitakkiäristely meni mulla vähän hohhoijaa-ai-vieläkin -kategoriaan, vaikka veikkaan monien siitä riemuinneen.

  7. JOO ai että inke, se helmimekko ! se tumman sininen shifonki yhdistettynä raskaaseen neuleeseen oli ihana kombo, mutta kas kummaa lämpenin kyllä niille vaaleille väreillekki, mikä ei oo tapaistani :)

  8. Samasama, vaaleat nappasivat myös. Kivannäköistä tavaraa, olkoonkin että paljon oli tehty samassa hengessä kuin tänä keväänä.