comme des villatakki

Kaapistani löytyy jo entuudestaan sekä musta että harmaameleerattu versio tästä jumalaisesta villatakista. Molemmat ovat olleet äärimmäisen ahkerassa käytössä, sillä ne ovat kestäviä, tyylikkäitä ja lisäksi vielä erittäin helposti yhdisteltävissä kaikkiin omistamaani vaatteisiin. Sininen Comme des Villatakki on kuitenkin loistanut poissaolollaan ja se, koska sellaisen itselleni tilaan, on ollut vain ajan kysymys.

Vaikka päätös oli tehty jo ajat sitten, kesti kuitenkin viime torstaihin asti klikata omani kotiin. Pettymys oli kuitenkin lähellä kun huomasin, että oma koko oli loppuunmyyty sekä Très Bien Shopista että Dover Street Marketista. Molemmista kaupoista tummansininen neule omassa koossani on kuitenkin ollut jatkuvasti saatavilla ainakin viimesen vuoden ajan! Noh, nopean googlailun jälkeen se kuitenkin löytyi uudelta CdG-jälleenmyyjältä, Scoutilta, joka sai kunnian toimia pelastavana enkelinäni. Pitkän odotuksen jälkeen haluamani villatakki on vihdoinkin matkalla Göteborgista kohti Helsinkiä pienessä postipaketissa ja jos kaikki menee suunnitelmien mukaisesti, sen pitäisi olla käytössäni viimeistään keskiviikkona.

Tämän ostoksen sijoituksen jälkeen taidan liittyä Inken kannatusjoukkoihin ja ryhtyä ostoslakkoili-janiksi.

Kommentoi

 1. Heippa Jan ja Inke! :)

  Onko teillä tietoa vieläkö noita Commen ihania villatakkeja tai -paitoja myydään Beamissa?
  Siis naisille?

  Ulkopaikkakuntalainen on tulossa pian Helsinkiin ja kiinnostaisi tietää… :)

 2. Moikka Heidi :) Minä en ole Beamiin ostoslakkoni takia pariin viikkon uskaltautunut.. Mutta edellisellä visiitilläni muistelen tangolla roikkuneen vielä muutaman villatakin, olisko ollut harmaata ja beigeä ainakin jäljellä. Kannattaa soittaa Beamiin, p. 09 2785566 ja kysellä asiaa vaikkapa lähempänä visiittiäsi, varmaan laittavat päiväksi-pariksi jemmaan oman takkisi sinua odottelemaan jos se sieltä sattuu löytymään!

  Koot ovat noissa tyttöjen villatakeissa ehkä hieman nafteja.. Tai sitten kokojen välillä ei ole juuri eroja – heh, en tiedä :) Mun villatakit on M-kokoa, yleensä kaikki on kokoa S. Tosin kun ostin ensimmäistä villatakkiani, ei jäljellä ollut enää kuin M-koko, totesin sen tarpeisiini täydelliseksi (sopivan väljä, mutta silti tarpeeksi lyhyt ja ”pieni”), joten ostin sen toisenkin suoraan M-kokoisena S-kokoa edes sovittamatta. Eli minä siis vain oletan kokojen olevan hieman nafteja, S:ää en ole edes sovittanut :D

 3. Hei kiitos vastauksestasi! :)

  Tuo takki on ollut hankintalistalla jo kauan, joten näillä ohjeilla voisin jopa uskaltaa netistäkin tilata, jos tuolta Beamista minun kokoni onkin loppu. Mutta ensin siis visiitti pääkaupunkiin ja sitten katsotaan miten käy… Tuo neuletakki on vaan niin ihuna (mikä tarkoittaa siis vieläkin ihanampaa kuin ihana)! :D

 4. Heidi, käy ihmeessä sovittamassa Beamissa – ainakin voit kokeilla jonkun koon jos omaasi ei sattuisi enää olemaan ja päätellä siitä, mihin suuntaan kannattaa tilatessa kallistua tai mitä kokoa Beamiin saapuvaksi odotella. Kerrohan sitten, miten kävi!